SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

January 15, 2009

.:Geng Sehidup Semati:.



Hahahaha..rindu sgt2 kat korunk..(sue.nina.adda n tihah)..uhuw..skunk sume dah hmpir nk gapai cita2 msg2..ye x?.insyaallah..tbhkn hati dan teruskan perjuangan masing-masing..alg doakan kejayaan korunk..cOming soon..wokeh??..nie lh coretan perjalanan sedikit sebanyak yang bley aku coretkan pasal perkenalan kami sume di sms pasir puteh(scipp).bla igt blik..mmg kelakar..mcm2 ada..act. da lame knal tapi x rapat..kami sume rapat time ak same claz ngn nina n sue kat claz 4 Aisyah..still igt ag kena baling kapur ngan ust.Rahim sbb tido dlm claz time ust mngajar kt dpn..sorielh ust..ngantuk sgt2..klu nk taw..itulah rutin harian bdk2 scipp..tido je memanjang..lawak2..tapi yg jeleznyer sue ngn nina x kena pn ngn ust time tido..nk taw nape?..sb dyrng pnyer meja kt tepi pintu2..of course lah ust x npk..tido mampus lak 2..sue+nina?..igt x?..hahaha.adda n tihah mmg da rpt da pn.bez sgt kwn ngn geng aku nie..nk taw nape?

~klu nk pergi makan @ mane2 je lh..cnfrm skali..x ckp 5 org..mmg x sah dan klu x berlima itu bknlh geng ktrg nmenyer..:)

~em..plg bez..time ktrg sedih or hepie mmg akan ngez n gelak same2 x kira ssh @ sng..mmg akn share everything..rindu sgt2..huhu.klu sorng taw..sume kena taw dan yang paling sure..ktrg akn share sme2 dan discuss same2 mcmne nk settle kan prob yg ad..:)

~msk form 5 ktrng claz x sme..tp..still rpt mcm biasa..utuhnyer ukhwah kite..:)

~umah masing-masing jadi mcm umah sendiri..parents dyrng mcm parents aku gak..sampai skunk klu ada masa cnfrm akn pergi lepak n tido kat umah dyrng..uhuw..:)

~time form 4 dan form 5 sume bz ngn study dan menguruskan badan kepimpinan masing-masing..kitrng berlima mmg jadi ahli jwtan kuasa tertinggi dalam badan-badan kepimpinan kat skolah.so.kena buat kerja lebih dari org lainlh..huhu..penat sgt:(

Ok lh kot..klu nk cite sal kitrng sampai bila2 pn x habis..:)

P/s: alg rindu sgt kat korunk..klu masa bley diputarkan blik..alg nk ulang kembali saat-saat manis ngn korunk sume..huhu..skunk da ada di universiti..tp.korunk sume x ada pengganti di hati alg..kwn mcm korunk ssh utk alg jpe..yg plg byk alg jpe adalh kwn yg SELFISH!!..nasib2..tp x pe lh..dgn adanyer pengalaman akan terciptalah kekuatan dan pengajaran utk dijadikan ikhtibar dalam hidup aku..:)

3 cOmment{s}:

maicher said...

vintage dior
christian dior bag
dior bag
dior handbag
dior handbags

superior said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry

Anonymous said...

angah :

salam...
hahaha..u make me laugh myself long...
the most thing we hv until now is our strong ukhwah..i'Allah forever..
stay pray 4 our friendship...becoz we're going to miss each other...

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails