SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

January 15, 2009

.:Aduhai kolej:.


Akhirnya dan akhirnya aku x berjaya juga utk mendapatkan kolej setelah berpenat lelah buat surat rayuan+tebalkan muka utk berjumpa ngan tn.hasnor dan pak raden, habiskan kredit telefon dan kena marah +marah+marah.da x taw nk kira berapa kali aku ngn min kena marah..huhu..nasib badanlah..so tired+upset..dalam hidup aku..kena marah ngn org sudah jadi perkara biasa.tapi for dis time..aku x taw nape lah aku bley sdey sgt2 time kena marah ngn pengurus kolej..padahal bkn salah aku pn..nape lah kejam sgt????.aku pn x nak mengemis nak mintak simpati org klu bkn terdesak sgt2..aku pn ada maruah diri jugak...nape layan aku mcm sampah??..adoi..nasiblah badan..menitis air mata aku time pergi claz French diz wek..tp nasib baik bley ag aku nk cover..wa3..malang sungguh nasib aku diz sem..awal2 sem da trux..lpz nie x taw lah akan ada cahaya or makin malap dlm kesamaran..hanya Allah je yg taw.


Tp.x pe lah..cari punyer cari..akhirnyer dapat gak sewa umah kat seksyen 2. No.7/Jln Teratai.alhamdulillah.dkt dgn bus stp.sewa RM140 sbln per head.hope everything will be ok.daripada ramai2 yg bersama apply kolej..sekali lagi..akhirnyer aku dan min je yg ddk umah sewa sbb yg lain dapat kolej..rezeki masing-masing..nati bleylah p merempat kat bilik korunk?..hehehe


Thnx a lot kat dayah (my junior)+fara+dhira dan bee sbb bagi akak dan kak min tumpang bilik for 2 weeks..time-time mcm nie lh baru dapat taw sape kwn time ssh dan senang..mungkin inilah hikmah yg aku x nampak before diz..:P




p/s: “Ya Allah.kau berikan lah aku kekuatan dalam mengharungi setiap ujian yang kau berikan kepadaku dan tabahkanlah hati hambaMu ini”..amin..

3 cOmment{s}:

Anonymous said...

maybe ada hkmah ats ape yg dh t'jd..
kte b'usha n kte x dpt..org x b'usha n dpt..mgkn kte yg t'lalu bk ht dgn org..pdhal dlm ms yg sm,org2 b'knaan x t'lntas pn nm2 kte dlm kpla diorg..so,hrp kte dpt b'sbr, n lpas ni mgkn sikap bk ht kte tu ptt diberi pd org yg slyknya..ayte? =D

asLiezan said...

a'a..btul2..x pe lh..nk bt cane..doakan yg terbaik lh utk dyrg..mybe x de rezeki kite 4 diz time..ok?

alerts said...

louis vuitton handbag
louis vuitton handbags
vuitton
louis vuitton bags
louis vuitton bag

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails