SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 10, 2013

Set Cadangan Weight Gain SHAKLEE (badan terlalu kurus?? sekarang jangan risau ye?)

Assalamualaikum w.b.t

macam mana hari ini? dah try SHAKLEE ke belum? ok ke tak? eh? belum try lagi?? tapi ragu2? jangan macam tu. belum cuba belum tahu kan? kelebihan yang berlipat kali ganda dengan pengeluaran wang yang berpatutan untuk kesihatan diri dan kecantikan kita. siapa yang tak nak kan??hehe!

untuk tambahkan berat badan tak ada ke? soalan ini selalu ditanye oleh customer yang ingin tambahkan berat badan. mana tak nya. makan macam-macam tapi berat tak naik-naik.hehe! hari ni tak bercerita mengenai slimming set ye?hehe!

ok lah. hari ini nak bercerita tentang sesiapa yang nak tambahkan berat badan. eh? ade ke produk yang natural/semulajadi untuk tambahkan berat badan? jangan risau. SHAKLEE ada. so? senyum panjang-panjang/lebar-lebar. badan kurus sangat? in syaa Allah. SHAKLEE dapat membantu untuk anda dengan menggunakan produk dari hasil semulajadi. so?jangan risau.jangan segan!!

beli set weight gain tapi dapat 1001 khasiat lain dalam tempoh yang sama d'sebabkan pengambilan vita-lea. b complex.memang sangat-sangat berbaloi dengan harga yang sgt-sgt berbaloi  :))



beli set dengan harga yang berpatutan.wow!! siapa yang tak nak kan?
 HARGA 1 SET: Ahli: RM 205 [Bukan Ahli: RM256]

JOM KENALI DENGAN LEBIH DEKAT KETIGA-TIGA PRODUK BERKHASIAT DI ATAS



KENAPA SUSAH NAK NAIKKAN BERAT BADAN???

1. Kurang rehat. Terlalu kuat bekerja sampai terlupa nak makan.
 
2. Metabolisma terlalu tinggi. Kalori cepat terbakar sehingga tak sempat digunakan untuk badan.
 
3. Sistem pencernaan yang kurang baik. Usus kotor menyebabkan zat2 makanan susah nak diserap masuk kedalam badan.
 
4. Ketidakseimbangan pengambilan nutrisi.
 
5. Kurang minum air kosong.

Penyelesaiannya MUDAH. Anda HANYA perlukan ini untuk menambah BERAT badan anda !..
 
Mealshake
Vitalea (Multivitamin)
Bcomplex

======================================


Mealshake :

---Meal Shakes membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.
--- Protein penting untuk tambah berat sebab protein bantu badan bina sel, bila nak tambah berat, pasti ada penambahan sel.
--- Fungsi organ jadi lebih efektif sbb protein bantu organ menjalankan tugasnya, contoh usus serap nutrien makanan.
--- Ia juga membantu menambah selera makan.

Vita-Lea :

---Vitalea membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah, banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat.
--- Bila darah lancar, nutrien boleh disebarkan secara berkesan dalam badan dan semua sel sihat dan membesar dengan baik.

B-Complex:

--- Kekurangan Vitamin B1 boleh menyebabkan kurang selera makan. Pengambilan B1 (Thiamine) boleh baiki selera makan. Keperluan Thiamine adalah 5mg hingga 30mg dan mungkin meningkat kepada 300mg.

========================================

Adakah semua vitamin dalam bentuk pil?
 
TIDAK. Hanya Vitalea dan Bcomplex dalam bentuk pil, Mealshake berbentuk serbuk dan dibancuh dengan air suam. Rasanya enak seperti Creamy Vanilla. Yammehh..!


JOM KITA TENGOK CONTOH TESTIMONI DARI CUSTOMER SHAKLEE

TESTIMONI: SET WEIGHT GAIN antara yang paling mendapat sambutan drp customer!

"Sis, bley x nak naikkan berat bdn?kurus sgt neh.risau"

"Sis sy nak beli utk husband.orang lelaki bley consume ke set nie?sbb kurus sgt "

And now?after dah try for almost 2-3 weeks.alhamdulillah kesan sgt +ve!!!






WOW!! hebat kan? dengan izin Allah s.w.t berjaya menambahkan berat badan yang sebelum ni dah try mcm2 untuk tambahkan berat badan :))



info: kredit Tiera

Buy Now!! 

Anda berminat ingin membeli secara terus Set Weight Gain di atas? klik Online Order


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 

kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

4 cOmment{s}:

ummu hanis said...

Assalamu'alaikum. Salam perkenalan. Saya minta izin guna sedikit info dalam page ni untuk blog saya ya. Terima kasih. ;)
Jemput berkunjung ke blog saya ;)
http://permata-biru.blogspot.com

cnOor said...

@ummu hanis
wslm. bley je :)

arekiLLz said...

salam. kalau ambil meal shakes shaja menjadi ke?

Anonymous said...

Thanx atas perkongsian...
jemput layari blog saya
www.haniqhanisalihah.blogspot.com

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails