SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

January 15, 2009

.:1st day at UiTM Shah Alam for the 2nd sem :.


Selepas menumpang kat umah sue dan anis utk 2 harie..aku kembali menjejakkan kaki di uitm shah alam utk 2nd sem.kembali dgn azam baru kot..hahaha..setelah 1 sem x berjumpa dgn adik bucuk aku..kitrg akhirnyer berjumpa balik di uitm shah alam..huhu..memandangkan aku x dapat kolej dan still menuggu rayuan..aku terpaksa menumpang di bilik adik bucuk..hehe.time 1st day kat bilik nie aku da rasa segan al-maklumlah time tgk farad+dhira+bee yg mcm friendly tp x mcm friendly..buat aku dan min rase nk blah cepat2..tp..dyrng sebenarnya sporting..luar je nmpak semacam..hahaha..thnx korunk..


Kt bwh nie pic2 yg sempat aku ambik time keluar ngn min dan adik bucuk:-



uhuw:)




dayah+cnoor+min




budak-budak prasan..heh3

4 cOmment{s}:

min said...

comei dak bju merah tuh =D

cnoOr said...

hahaha..prasan!!

Anonymous said...

pe lak adik bucuk...x best lnsg nama 2...huk3...tp seb bek gmbr nie comey gak kan???kuaw3...

cnOor said...

eleh..sume prasan!!..hahaha

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails