SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 23, 2013

SET CADANGAN PENJAGAAN RAMBUT GUGUR SHAKLEE

Assalamualaikum w.b.t
 
ANDA mengalami masalah rambut gugur yang teruk? diri sendiri pun mengalaminya. sangat stress kan memikirkan keadaan ini?berbagai jenis shampoo digunakan tapi tak berkesan??

don't worry. SHAKLEE menyediakan nutrisi yang in syaa Allah berkesan untuk mengurangkan/menghilangkan masalah rambut gugur anda. so? SENYUM!!! hehe!




      HARGA 1 SET: Ahli: RM 244 [Bukan Ahli: RM300]

Rambut gugur akibat:

1)Hormon yang tidak seimbang terutama selepas melahirkan
2)Kurang rehat/mengalami stress
3)Penjagaan rambut yang tidak tepat
4)Kekurangan vitamin yg dperlukan oleh rambut spt zink & multivitamin
5)Penggunaan syampoo yg banyak bahan kimia

3 vitamin utama adalah:

~ESP : ESP adalah serbuk protin. Kekurangan protin menyebabkan pertumbuhan rambut menjadi perlahan. Pastikan bahawa anda makan cukup protein agar rambut anda tumbuh lebih cepat dan sihat.

~Bcomplex: Salah satu punca rambut gugur adalah disebabkan tekanan emosi. Bcomplex adalah vitamin anti stress yang membantu untuk memberi perasaan tenang. Kandungan utama vitamin B3 adalah berguna untuk membaiki aliran darah pada kulit kepala, vitamain B6 pulak untuk mengelakkan rambut dari gugur. Vitamin B12 juga memainkan peranan untuk elak rambut gugur. kesimpulannya kelebihan bcomplex sangat banyak untuk masalah rambut gugur.

~Zinc: Diet yang kurang zink boleh membawa kepada kelemahan sistem imun yang boleh menyebabkan keguguran rambut. Zink boleh memainkan peranan yang penting dalam modulation paras testosteron pada lelaki normal.Apabila hormon seimbang maka risiko kehilangan rambut boleh dikurangkan. Zink boleh menguatkan folikel rambut anda dan boleh membantu mencegah beberapa jenis keguguran rambut.

Dan shampoo untuk mengatasi masalah rambut adalah Revitilizing Shampoo. Istimewanya shampoo ni ia adalah bebas paraben, bebas SLS.



atau:

jika anda ingin membeli Set RambutProsente Shaklee pun boleh. refer di bawah:



SET PROSENTE SHAKLEE!!



Jadual penggunaan boleh refer gambar di atas

Buy Now!! 

info credit: storyofhealth, Google Search

if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 

kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails