SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 9, 2013

Kelebihan GLA Complex Shaklee (juga untuk lelaki)

Assalamualaikum w.b.t

RAMBUT GUGUR TERUK? PERIOD PAIN TERUK? KULIT ALAHAN/GATAL/KEMERAHAN TERUK?KUKU TAK OK??STRESS? and etc... GLA SHAKLEE boleh membantu :))

macam mana hari ini.ok x? hari ini nak share sedikit info pasal GLA. pernah try tak? jangan terkejut ye? GLA pun amat-amat sesuai untuk lelaki dan bukan hanya untuk golongan wanita sahaja (hormon tak betul +period tak teratur dan yang berusaha untuk hamil)sangat-sangat bagus. nak tahu kenapa? dapat banyak kelebihan dan keistimewaan hanya dengan 1 produk iitu GLA

Yes! GLA pon utk lelaki jugak lah! try baca ye??dah bace tanye diri sendiri, aku perlukan GLA tak? gittu!! 
dah ramai yang mencuba.anda bila lagi?? jom! jom!




rasa nya ramai yang tidak tahu GLA ni LELAKI pun boleh makan!!! selalu tengok golongan perempuan je beli kan??Lelaki pun memerlukan supplement untuk kesihatan diri. untuk perempuan plak. ini adalah salah satu produk yang amat baik untuk anda especially yang ade masalah keguguran rambut.hehe!


 JOM TENGOK KHASIAT GLA

*Herba Tradisi Yang Dipercayai - Borage adalah herba kegemaran orang Barat. Ia di gunakan untuk merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, mengeluarkan kahak, melegakan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina

*Mengawal Selia Testosteron - GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki

*Memperbaiki Prostatomegaly
- GLA memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing

*Menentang Kanser - GLA adalah anti oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser

* Inflamasi Kulit - Iainya mengurangkan inflamasi kulit, ekzema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan dan kurap. Iainya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi darirheumatisma dan artritis

*Untuk Penghidap Diabetes - Merendahkan gula darah, berkesan untuk diabetes semasa usia tua. Meringankan kebas dan kesakitan ndisebabkan oleh gula darah yang tinggi

*Pelangsingan dan Menghalang Penambahan Berat Badan - Merendahkan kolesterol LDL, menghalang penambahan berat badan dengan berkesan, memberi ton pada kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk mencapai bentuk badan yang cantik.

*Tekanan Darah Tinggi
- Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, memperbaiki tekanan darah tinggi, mengelak masalah jantung

*Memperbaiki Tekstur Rambut
- Memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur.





p/s: anda juga boleh membacaa pautan testimoni. Makan GLA Shaklee jumpa cyst??



if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 


kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))

 post signature


0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails