SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 11, 2013

Cadangan Slimming Set Shaklee (dapat menurunkan berat badan & mencantikkan kulit )

Assalamualaikum w.b.t

selamat pagi semua. semoga Allah s.w.t permudahkan urusan kerja kit pada hari ini. aminnn.. menjadikan blog untuk berkongsi pengalaman adalah sesuatu yang amat baik kan? so? jom kita share pasal produk Slimming Set Shaklee. auwww!! semua nak kurus kan? jangan tipu kalau anda katakan yang anda tidak risau berat badan makin naik.hehe! semua itu tipu. semua itu dusta.he!

"berat makin naik. banyak kilo pulak?cane nie??jerawat pun penuh kat muka!! kulit kusam sangat-sangat!!"

"banyak produk jual untuk turunkan berat badan je. tapi jerawat macam mana pulak??kalau beli yang untuk kulit?? berat badan macam mana pulak?? tension!! stresss!!"

tengok tak dialog kat atas? itu adalah pengalaman empunya blog sebelum try ALFAFA+LECITHIN SHAKLEE. Alhamdulillah. sekarang sudah beransur normal.jarang produk kecantikan pada masa sekarang menyediakan untuk semuanya sekali. kulit muka dah ok+berat dah turun dari 56kg -> 52kg selepas sebulan penggunaan.wow!! anda tak nak ke?? :))

jadi?? pilihlah slimming set SHAKLEE (ESP+ALFAFA+LECITHIN+OMEGA GUARD) kerana kulit anda akan bertambah cantik+jerawat tiada+berat turun!! yeayyy! COMPLETE SET!! dengan nilai yang sangat-sangat murah dan berpatutan :)))


untuk sesiapa yang tidak suke jenis bancuhan tak payah ambik ESP:))

kat bawah nie adalah pengalaman diri sendiri ye? dan komen rakan-rakan FB :))

nie adalah 1st conversation sebelum try SHAKLEE.see? sgt nervous dan budget tak banyak :))

yang nie plak. komen sorang membe. syukur Alhamdulillah. 
apa salahnya berkongsi dengan membe-membe kan?


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails