SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 26, 2013

NAK TURUNKAN BERAT BADAN ANDA?? LECITHIN+OMEGA GUARD!!

Assalamualaikum w.b.t

nak share pasal OMEGA GUARD & LECITHIN. patut ambik either 1? or take both of them?? Let's see!!

 NAK TURUNKAN BERAT BADAN ANDA??

 

gandingan SUPERBBBBB -->LECITHIN + OMEGA GUARD!!!

Ramai yang confius dan selalu tanya saya antara OMEGA dan LECITHIN yang mana paling bagus??

Jawapan saya, dah tentulah OMEGA..

Tapi apa akan jadi jika OMEGA diambil sekali dengan LECITHIN??

Jawapan saya, hasilnya memang SUPERBBB.. KENAPA??

OMEGA Guard Shaklee - Omega 3 berupaya membakar lelemak didalam badan. Bukan itu sahaja, minyak ikan (Omega 3) ini juga mampu mengawal nafsu makan bagi mereka yang mahu membuang lemak di badan. Kunci kejayaan bagi menurunkan berat badan adalah kebolehan seseorang mengawal selera makan. Leptin (di dalam Omega 3) inilah yang mengehadkan rasa lapar seseorang.

Lecithin - memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan. Ini yang bestnya, bila makan je, mana-mana lemak yang tidak diingini akan dibuang oleh lecithin ni. Macam penyerap lemak gitu dan best nya, ia menghalang lemak baru untuk melekat pada badan. Terutama tang perut yang menyimpan lemak tu, kalau anda nampak terserlah buncitnya, memang sangat sesuai ambil lecitin ni.

So bila digabungkan keduanya = SUPERBBB

info credit:qaisaracollection

if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

2 cOmment{s}:

mahadzira said...

salam as, shaklee ini masih ok lagi ke saya tengok banyak betul aduan di FB mereka dan website malaysia pun sudah hilang shaklee.com.my tak boleh masuk kecuali page login. saya actually berminat nak jadi member dan beli produk. tq tolong reply PM jika boleh di https://www.facebook.com/MajalahReview - salam mahadzira

cnOor said...

@mahadzira
sorry lambat re. cek ur page inbox ye? sy da pm :)

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails