SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 14, 2013

ESP SHAKLEE dan kelebihannya untuk anda

Assalamualaikum w.b.t

hari ini nak share sedikit sebanyak kelebihan dan khasiat ESP SHAKLEE. sebenarnya sangat banyak.hehe! semua peringkat umur pun boleh mengambilnya. so? boleh lah anda mencuba. untuk sesiapa yang sukakan soya hah! apa lagi? ESP SHAKLEE sangat-sangat best ye?


Protein sangat bagus untuk tujuan pembakaran lemak, kerana ia membina sel-sel otot kita.Juga buat kulit cantik, halus. Cuba lah & shake ikut kreativiti. Shake dengan mango/ banana sangat sedap. Yang bestnya, ESP buat kita rasa kenyang. juga untuk kulit yang gebu dan cantik. siapa yang tak nak kan? jom try.!



Energizing Soy Protein (ESP) :

• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.

• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*

• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.



✰✰✰ Kenapa ESP SHAKLEE jadi protein soya pilihan ramai? ✰✰✰

*Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non-GMO (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

*Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

*Setiap 850g (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

*ESP dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.

*Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua dan muda.

*Menyediakan 14g protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung.

*Kandungan Indeks Glisemik (GI) yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap diabetes.

*Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2x ganda daging, 4x ganda telur, dan 12x ganda susu.

*Ia rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia dan tidak membebankan buah pinggang.

*Setiap hidangan ESP membekalkan 50% daripada Nilai Harian Kalsium untuk menyokong tulang yang kuat.

*Mempunyai kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan menapous.

*Mengekalkan tenaga dalam badan dan menahan rasa lapar kerana ESP membekalkan sumber tenaga berterusan ke dalam salur darah.

*Tiada perasa, pewarna tiruan, pemanis, kafein, atau bahan tambahan selainnya.

*ESP sesuai untuk vegetarian.



sebenarnya kelebihan ESP SHAKLEE banyak lagi taw? nak taw apa? kene try minum sendiri.hehe!

nati bolehlah nk shake dengan orange ke pe ke kan? yang penting sgt sedap!!lalalala


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails