SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 28, 2013

MEAL SHAKES UNTUK ORANG DEWASA DAN SEISI KELUARGA (bukan hanya kanak-kanak)

Assalamualaikum w.b.t

selamat berhujung minngu semua.. hari ni nak share pasal meal shakes lagi.hehe! sebab ramai yang confius meal shakes hanaya untuk budak-budak?? orang dewasa sesuai ke?

"sis, membe saya cakap meal shakes untuk bdk2 je. yeke?"
"eh.. no no no. meal shakes untuk orang dewasa jugak taw??? jgn slh paham.hehe!! utk seisi keluarga jugak :))"


LET'S SEE!!

Meal Shakes merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

-Sarapan segera yang berkhasiat
-Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
-Hidangan segera untuk para atlet
-Kudapan menarik pada bila-bila masa
-Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee juga merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.


Fakta tentang Meal Shakes Shaklee:

Nutrisi Lengkap = Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’. Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif.

Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel = Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.

Untuk Pembesaran = Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar. Jadi, ianya sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak.

Anti-oksida = Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan. *Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

Pemulihan Kulit = Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit. *Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

Detox = Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut. *Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?


-Bayi bermula 1 tahun ke atas
-Kanak-kanak
-Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
-Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
-Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
-Warga tua

 
if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))

post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails