SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 9, 2013

OMEGA GUARD SHAKLEE

Assalamualaikum w.b.t

hari ni nak share pengalaman menggunakan OMEGA GUARD SHAKLEE. apa yang dimakan dan mendapat hasil yang baik mestilah dikongsikan. ye tak?tujuan pengambilan atas alasan peribadi iaitu mengelakkan stress dengan kerja, tak nak bagi cepat lupa especially pasal kerja, dan untuk turunkan berat badan.hehe! malas nak ambil ALFAFA+LECITHIN sebab malas nak minum air banyak-banyak kan. kalau ambil OMEGA minum air ikut keperluan je. tapi terkejut sebab makan, badan rasa berpeluh dan lepas tu rasa kenyang lama sangat. wow! maybe toksik banyak sangat dalam badan kot?haha!

untuk adik-adik yang tengah belajar. mesti memerlukan vitamin untuk kecerdasan otak kan? OMEGA GUARD adalah yang terbaik. so? jom kita cuba!! :))


selain dapat menurunkan berat badan. stress anda juga akan makin berkurangan. kulit muka rasa licin+kemerahan je.wow! banyaknya kelebihan dengan hanya 1 produk? so? tak rugi kalau mencuba :))


Kelebihan Omega Guard Shaklee
  • Ia diperbuat daripada Minyak Ikan terbaik di dunia
  • Omega Guard Shaklee diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara jepun
  • Ia bukan dari hati minyak ikan
  • Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
  • Berbanding dengan produk Omega dipasaran, Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.
  • Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan 905 mg asid lemak omega-3 EPA dan HDA.
  • Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard.
  • Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB – merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik.
Khasiat Omega Guard Shaklee
  • Asid lemak – Omega 3 merupakan asid lemak yang penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Oleh itu, kita perlu mengambilnya melalui makanan. Omega 3 dari asas tumbuhan tidak boleh ditukarkan kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan.
  • Omega-3 membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly dan membuang air kecil yang timbul daripada punca andropos..
  • Ia juga boleh mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS, bagi kulit licin dan kemerah-merahan.
  • Mencegah penyakit saluran darah dan strok – DHA dan EPA boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah, melincirkan saluran darah, dan peredaran darah yang lancar.
  • Ia efektif untuk membantu mengekalkan tekanan darah normal dan ketegangan dileher atau sakit kepala.
  • Ia juga merendahkan kolesterol, menghindar pembekuan darah di dalam badan
  • Membantu mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolesterol LDL
  • Mengawal masalah obesiti
  • Mencegah arteriosclerosis, myocardial infarction, membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin
  • Membantu perkembangan memori – DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina.
  • Ia penting terutamanya pada 3 bulan terakhir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan
  • Susu ibu mengandungi kandungan DHA yang tinggi
  • DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran
  • Mencegah penyakit Alzheimer
  • Memelihara penglihatan dan pendengaran
  • Mencegah migraine
  • Satu hidangan Omega Guard Shaklee dapat membekalkan 905 mg asid-asid lemak omega-3 EPA dan HDA.
  • Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru
  • Mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus) dan penyakit buah pinggang
  • Menentang kanser – Kajian telah menunjukkan bahawa Omega-3 boleh mencegah kanser paru-paru , payudara, prostat dan kolon.
  • Ia juga boleh meningkatkan enterogastritis, merangsang kesihatan hati selepas pembedahan dan membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif
  • Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis) – Paras asid lemak Omega-3 larut dalam tisu rawan. Ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan.
  • Ia mencegah arthritis, memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan effective
  • Mencegah insomnia dan membantu mengurangkan tekanan
  • Kajian telah membuktikan bahawa EPA dan DHA mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan, neurasthenia, insomnia, autism, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizophrenia.
American Public Health Association mengesyorkan makan ikan laut air dalam sekurang-kurangnya saiz kad permainan sebanyak 2 kali seminggu yang mengandungi  paras asid lemak Omega-3. Ia membantu mengurangkan risiko penyakit jantung sebanyak 44%.

Siapa yang sesuai Mengambil Omega Guard?
  • Ibu Hamil
  • Ibu Menyusu
  • Ibu Berpantang
  • Kanak-kanak (1 tahun ke atas)
  • Lelaki
  • Pelajar
  • Warga Emas
  • Orang yang ingin menguruskan badan
  • Mereka yang mengalami tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, diabetes, sakit jantung
  • Mereka yang mengidap gout
  • Mereka yang mementingkan kehidupan yang sihat
  • Mereka yang mengidap penyakit kulit, SLE
  • Mereka yang mengidap penyakit lelah, hepatitis, buah pinggang
  • Mereka yang baru mengalami pembedahan (di galakkan untuk mengambil selepas, bukannya sebelum pembedahan)
 info: kredit umminiena


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails