SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 24, 2013

SET CADANGAN HOT BUDGET PENYUSUAN IBU SHAKLEE

Assalamualaikum w.b.t

macam mana hari nie? ok ke? semoga Allah s.w.t permudahkan urusan kita untuk hari ini dan seterusnya. dijadikan cerita. nak share sedikit tentang pengunjung blog yang bertanyakan set penyusuan yang berbaloi daripada SHAKLEE dan affordable.
 
saya menyediakan SET HOT BUDGET PENYUSUAN untuk ibu-ibu diluar sana ye? so jangan sedih-sedih dan stress. semua orang mampu untuk menggunakan SHAKLEE dengan kesan yang berbaloi In syaa Allah..

perkenal kan ESP+ALFAFA sahaja.. saya senarai kan kenapa 2 set ini sahaja mampu memberikan kesan yang berbaloi untuk anda . SENYUM!! :))

  
sekarang kita tengok kenapa ibu2 lain diluar sana memilih set hot bajet penyusuan shaklee ni??

ESP + Alfalfa = Breast cepat bengkak lepas ambik 2 bnda ni.. sy terpaksa kurangkan dose sb xtahan ngan bengkak susu(berketul2) kalo anak terlewat menyusu.

ESP + Alfalfa = Membuatkan susu jadi lebih pekat, hasilnya anak cepat kenyang n kurang meragam.

ESP + Alfalfa = Meningkatkan penghasilan susu ibu, sekarang dah boleh kumpul stok susu dah.

ESP + Alfalfa = Mengurangkan berat badan.. mmg best!! sb esp memberi rasa kenyang lebih lama & alfalfa membantu menyah toksin.

ESP + Alfalfa = Mencantikkan kulit. Kulit jadi halus dan gebu. Dan ramai yg prasan, kulit anak juga turut putih bersih dan cantik ツ

ESP + Alfalfa = Membuatkan sy lebih cergas bertenaga, kurang letih dan mengantuk disiang hari. Dan sekarang tiada lagi mslah keputihan yg melanda.

SO? tidak perlu berbelanja lebih ye? sangat JIMAT dan BERBALOI!!


 nak share juga set lain yang ditawarkan :))



if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))




p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails