SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

October 10, 2013

ESP & VITA E SHAKLEE cadangan membantu menghilangkan parut luka/jerawat anda

Assalamualaikum w.b.t

selamat pagi semua. dah SOLAT DHUHA belum?? kalau belum jom kita. if tak sempat. boleh baca doa solat dhuha taw?

pagi nie nak share berkenaan dengan gabungan hebat ESP + VITA E SHAKLEE. nak tahu kenapa? gabungan 2 vitamin ini mampu menghilangkan parut luka/jerawat anda. sekarang dah tak payah pening kepala nak fikir macam mana nak hilang kan parut anda. apa kata try menggunakan product SHAKLEE plak kan?he! dengan izin Allah. in syaa Allah akan mendapat hasil yang baik. apa yang penting? kita ikhtiar. betul tak?


 nak hilangkan parut luka? parut jerawat? simple, picit je vitamin e shaklee, sapu. lengkapkan dengan minuman protein ESP. Superbbb...

HARGA 1 SET: Ahli: RM 240 [Bukan Ahli: RM299]

 Vita E hilangkan Parut Jerawat yang teruk:

1)
add on Alfafa jika mempunyai masalah resdung :)


2)


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

4 cOmment{s}:

Affy Afiqah said...

Ingredient dia? Ika dengar ramai juga yang guna ni kan.
Ika tak berani laa nak guna apa2 product sebab kulit sensitive, better biar dari awal tak guna apa-apa sebab takut jangka panjang bagi effect pula. Memang dah dapat nasihat daripada doctor pun hukhuk

cnOor said...

@Affy Afiqah

nie natural products ika. supplements untuk badan kita. dlm erti kata lain. vitamin :)) if mkn x de effects apa pun. dulu sis pun tkt nk try. tp lps try Alhamdulillah ok :)) makin sihat je...

wawa Karza said...

Agak agak supplements ni kos dia brpe?

cnOor said...

@wawa Karza boleh pm/sms/whatsapp utk dptkan details :)

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails