SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

October 19, 2013

Set Enfuselle Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

ha! pagi nie nk share pasal set skincare shaklee. ENFUSELLE SHAKLEE. pernah dengar tak? jangan tak tahu yang products nie semakin mendapat tempat di kalangan pengguna. sebab apa?sebabnya masalah jerawat teruk semakin berkurang, kulit dah tak kering, blackhead+whitehead dah tak ada dan jangan tak tahu jugak ENFUSELLE adalag anti-aging.wow!!! so apa tunggu lagi? cepat-cepat try. untuk sesiapa yang sedang tercari-cari products yang ok untuk kulit muka anda. apa kata jadikan ENFUSELLE sebgai pilihan anda. confirm tak menyesal malah akan order lagi dan lagi dan lagi.hehe!!


                                                   ENFUSELLE SHAKLEE (SET SKINCARE)

KULIT KERING?BERJERAWAT?BLACKHEAD+WHITEHEAD??

biasanye duk berceloteh dengan benda lain. arini nak share pasal ENFUSELLE SHAKLEE!! tahu tak yang ENFUSSELE dihasilkan drpd campuran sinergi 7 nutrient antioksida yang tinggi yang mampu meremajakan kulit wajah anda. tak tahu kan? so sekarang dah tahu!! hehe!

didatangkan dengan 2 set berbeza sebenarnya:


1) NORMAL - OILY SKIN (purifying)
2) NORMAL -

DRY SKIN (hydrating)






Purifying Cleansing Gel

♥Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
♥Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
♥Mencerahkan tona kulit
♥pH yang seimbang
♥Hipoalergenik


Purifying Toner

Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida

♥Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
♥Terbukti secara klinikal
♥Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
♥pH yang seimbang
♥Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
♥Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
♥Membantu mengawal kulit berminyak
♥Hipoalergenik


Balancing Moisturizer

Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit

Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

Terbukti secara klinikal:
♥146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
♥268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
♥173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
♥Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
♥Hipoalergenik






Hydrating Cleansing Lotion

♥Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.
♥Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
♥Mencerahkan tona kulit
♥pH yang seimbang
♥Hipoalergenik


Hydrating Toner

Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit

♥Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
♥Terbukti secara klinikal
♥Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
♥pH yang seimbang
♥Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
♥Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil

Hydrating Moisturizer

Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam

Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta.

Terbukti secara klinikal:
♥102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
♥195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
♥21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
♥Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
♥Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
♥Hipoalergenik

Eye Treatment

Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara

Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

Terbukti secara klinikal:
♥233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
♥120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
♥209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
♥32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
♥Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
♥Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
♥Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
♥Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.



                             Enfuselle Shaklee (mengembalikan keremajaan kulit wajah anda!!)

info credit: mama-attiyyahumaira

if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails