SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

October 4, 2013

COLLAGEN POWDER SHAKLEE!!

Assalamualaikum w.b.t

Cepat! promosi hanya untuk october 2013.

Free postage!
Cash rebet!
Bussiness opportunity. Free membership!



GRAB IT NOW!! WOW!


JOM TENGOK KHASIAT IKAN MERAH:

 

collagen collagen!

tahu tak yang collagen yg berasaskan haiwan di laut dalam adalah lebih baik dr collagen yg berasaskan tumbuhan?

Kalau yg berasaskan tumbuh-tumbuhan : daya serapan dlm bdn sgt rendah. kdg2 genetik tumbuhan tu diubah suai spy membiak dgn byk, cepat..tak natural dah.

TAPI... collagen shaklee, sumbernya ikan merah yg hidup d dasar lautan. DEEP OCEAN !

> kandungan collagen dalam ikan yang duduk di dasar lautan ni adalah lebih tinggi berbanding kandungan collagen di dalam haiwan lain atau sumber tumbuhan.

>  ikan yg bebas dari pencemaran dan bahan kimia.

> Jisim molekul yg rendah jadi mudah la proses penyerapan, mudah dicerna dan diserap utk digunakan pada tubuh kita..

>sisik ikan (red snapper-ikan merah) mengandungi jumlah kolagen yg sgt tinggi sehingga 4000mg kolagen..!!

amik la kalau rase nak kulit cantik!



                      Sebelum dan selepas pengambilan Shaklee Collagen Powder selama 8 minggu

  info credit:tiera

if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails