SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

October 29, 2013

ALFAFA & GLA SHAKLEE mampu selesaikan masalah dalaman wanita anda

Assalamualaikum w.b.t

ramai di antara kita yang mengalami masalah keputihan yang banyak sehingga menimbulkan bau yang kurang selesa, period tidak teratur, senggugut yang teruk. tahu tak jika kita mengalami masalah period yang teruk boleh menyebabkan kita mempunyai risiko yang tinggi untuk menghidap fibroid.

Apa itu fibroid?
 
Fibroid adalah ketumbuhan biasa atau benign (bukan kanser) yang terdapat di dalam uterus/rahim wanita yang berusia sekitar 30 hingga 40-an. Ia merupakan salah satu ketumbuhan yang biasa terjadi kepada wanita semasa tahun-tahun kesuburan mereka. 

Biarpun begitu ia boleh tumbuh di lain-lain organ yang mengandungi sel-sel otot licin. Fibroid adalah tumor pejal yang terjadi daripada tisu-tisu fiber di mana dari situlah ia mendapat namanya.
Lazimnya, fibroid tercetus sebagai ketumbuhan dan membesar secara perlahan-lahan, selalunya tanpa simptom.

Malah kedudukan fibroid yang boleh menyebabkan kemandulan ini, telah mencetuskan kontroversi.
Kenapa? Ketumbuhan ini merupakan penyebab utama bagi pembedahan histerektomi iaitu pembedahan mengeluarkan fibroid dan rahim.

jadi apa kata kita mencegah sebelum terkena. betul tak?? SHAKLEE boleh membantu anda. gabungan hebat ALFAFA dan GLA :))


 “period kembali normal dengan GLA. Hanya 6-7 hari dah. Wow!! Sekarang dah tak perlu risau lagi!!”

“Keputihan dah kurang bila ambil ALFAFA. Syukur ”



MASALAH DALAMAN WANITA?

MASALAH PERIOD TAK TERATUR? KEPUTIHAN YANG BANYAK DAN MEMBUAT KAN DIRI TAK SELESA?

GLA & ALFAFA dapat membantu anda mengatasi masalah ini. Ok2. Dah boleh senyum da.hehe!!

Jom kita tengok apa khasiat ALFAFA & GLA :

1)ALFALFA :

~Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
~Memberi kelegaan semasa haid
~Meneutralkan asid dalam badan
~Merawat masalah keputihan pada wanita
~Membesar dan menegangkan payudara
~Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
~Memulihkan urat selepas bersalin
~Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit tau!!

2)GLA COMPLEX

~GLA diekstrak daripada minyak borage yang mengandungi kepekatan semulajadi
~Mudah diserap & mengandungi campuran vitamain E dan minyak benih bunga matahari Membantu dan mengawal kitaran HAID
~Membantu meningkatkan kesuburan
~Membantu melegakan PMS
~Membantu memperlahankan proses penuaan
~Membantu mmengurangkan masalah jerawat
~Membantu masalah menstrual dan period pain
~Membantu mengawal kolesterol





if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))

post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails