SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

April 9, 2013

Selamat Pengantin Baru

Assalamualaikum dan selamat pagi

seriously. dah b'bulan-bulan tak update blog ni d'sebabkan kekangan masa yang tak mengizinkan. dalam erti kata lain masa mencemburui aku.he! dulu lain sebab masih lagi belajar dan berada d'zaman universiti. sekarang lain sebab da masuk zaman chambering@pupillage@pelatih dalam kamar@peguam pelatih. begitu banyak @ d'situ.he! dah masuk zaman pre bekerja. Alhamdulillah so far da masuk bulan ke 6 b'chambering and 3 months to go untuk habiskan latihan or b'gelar peguam pelatih. tak sempat nak tulis pasal chambering kat sini. in syaa Allah jika ada kesempatan. ak akan coretkan d'blog ni untuk kenangan dan rujukan.

Actually just nk tulis pasal BFF kahwin je. tak menyempat.he! congratulations to Siti Norsyahida dan husband. percintaan dari zaman sekolah menengah lagi ni. even kitaorang berlainan sekolah. tapi still lagi dapat m'hidu bau nye.haha! congrats. semoga berbahagia hingga k'syurga. b'kawan rapat sejak sekolah rendah dan peneman pergi mane2. dia lah orangnya. dari dulu sampai sekarang. seriously rasa dah k'hilangan tempat nak b'hang out. selfish kn saya? he!

suka sangat majlis dyrang sebab simple tapi semua ada. maknenya x perlulah nk b'budget besar if budget kecil tapi can make it simple dan everything complete :)

k'da dan husband :))
ambik berkat dengan pengantin baru.he!






 yang ni gambar dengan Atika. majlis awl 2 bulan dari k'da. also simple dan sweet je. congrats :))

sempat pergi teman pengantin kat masjib Ibrahimi. nervous.he!

yang nie pun BFF skul ren sampai sekarang. Adyani!! da cantek sgt2 cikgu kite!
1st entry dalam tempoh chambering?hehe! hopefully lepas ni akan lebih rajin m'update blog #notetomyself :p
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails