SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

April 18, 2013

Hello weekend :))

Assalamualaikum

harini hari KHAMIS. maknanya saya half day. hip hip hooreyyy!! semangat nak buat kerja pun dah makin surut sebab fikirkan esok cuti. dapat lari dari kepenatan kerja untuk 2 hari.haha!

plan untuk  weekend?? of courselah tak ada sebab keseorangan je. membe semua tak ada yang stay dekat dekat. memang habiskan masa d'rumah dan hari sabtu malam. perkara wajib buat. pergi pasar malam.haha!
tadi tertengok bilik tido yang  cantik-cantik+cute. adoii. if dapat habiskan weekend beradu kat bilik macam ni. memang. fushhh.. best sesangat!!! tapi bile agaknye? :p

confirm tidur tak bangun-bangun.miahahaha!

 cantik!

 agak-agak boleh buat bilik idaman lepas kahwin tak? :p
 
zaman bujang bilik macamni ok sesangat!!

bilik anak perempuan pinky!!
post signature

2 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails