SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

May 15, 2014

Shaklee TIDAK benarkan TRIAL PACK, LOOSE PACK

Assalamualaikum 

wah. da lame tak update blog. sgt busy. tapi arini nak update pasal trial pack. memang murah tapi tahu tak bahawa trial pack mungkin terdedah dengan bakteria-bakteria jahat sekeliling sebab dikeluarkan dari bekas asal dan asingkan? tahu tak harga 1 botol jauh lagi murah compare dengan trial pack? tahu tak? tahu tak? cewahhh.. macam-macam yang perlu kita ambik tahu ye?


Shaklee TIDAK benarkan TRIAL PACK, LOOSE PACK ke apa nama yg dipek semula. Ini dilarang keras oleh Shaklee atas faktor kualiti dan kebersihan.

Mcm vitamin C ni lagi la. Tak blh buh dlm bekas yg transparent kerana blh teroksida. Dah la dijual semula lebih mahal, rm50 utk 30 biji. Jgn tertipu.

Harga runcit drp Shaklee adalah rm92.50 utk 180 biji.


ok. meh kita tengok packaging sebenar macam mana ye?? :)

 cantik tak? cantik kan? dan diyakini selamat dan bersih.hehe!


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails