SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

May 18, 2014

Water Pitcher Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

arini nak share pasal "Get Clean Water Pitcher Shaklee" selalu share pasal supplements je kan? rasa nak share sebab murah, jimat dan sangat berbaloi. senang nak bawa pergi mana-mana pun. simple kan?dapat air jernih yang bebas daripada kuman, bau, kotoran yang warna coklat dalam air dan banyak lagi kita dapat kelebihan untuk kesihatan kita bila gunakan water pitcher nie. simple sangat dan kesihatan terjamin bila minum air yang elok dan bebas daripada kotoran yang boleh merosakkan badan kita.

Paling BEST boleh dibawa ke mana-mana sahaja.. penapis air lain tak boleh bawak ke sana sini kan? ha! water pitcher shaklee lain.. boleh dibawa kemana sahaja!!

pergi kursus, balik kampung or mane-mane je lah..he! mmg takkan rugi!

 dalam gambar nie adalah set water pitcher shaklee yang awesome. Harga? confirm anda semua tak percaya dapat dengan HARGA yang berbaloi


Jom kita kenali lebih dekat lagi water pitcher nie:

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula dan berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!


• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!


• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak




KEISTIMEWAAN SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER


SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos


Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa


Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

credit: Shaklee

air yang sebelah kanan gambar sebelum ditapis dan sebelah kiri yang telah ditapis dengan water pitcher.wow!! dah tak payah beli air mineral dah :)

sangat jernih kan??

nie plak kita tgk testimoni darai Puan Tiera:


Cara Memasang dan Menggunakan Water Pitcher Shaklee:

1. Ambil 1 filter.
Rendamkan dalam air paip selama 1 jam.
Make sure seluruh filter tu terendam.
Sebabnya nak bersihkan habuk2 carbon.

2. Lepas 1 jam,
pasangkan filter ke dalam housing kit.
Fixkan filter ke housing yg kaler hijau tu.
Kemudian ketatkan housing kaler putih dgn pusingkan aje sampai ketat.

3. Pasangkan housing kit yg dah lengkap ke dalam pitcher.
Make sure ketat tau.

4. Pasangkan housing kit yg dah lengkap ke dalam pitcher.
Make sure ketat tau.

5. Pasangkan penutup pitcher yg kaler putih tu.
dah boleh isi air yg nak ditapis ke dalam bukaan tu.

6. Pasangkan penutup pitcher yg kaler putih tu.
dah boleh isi air yg nak ditapis ke dalam bukaan tu.

HARGA ( Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3 Pack)
Ahli: RM3++
Bukan Ahli: RM4++

(boleh dapatkan secara berasingan dan harga di atas adalah complete set)

info & gambar credit: Pumping Mother. tq!


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 

kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

3 cOmment{s}:

najmi said...
This comment has been removed by the author.
I 'm T i e r a said...

tadi tersalah komen guna najmi punye account hak3...
dia x logout lg ghupenye. t akk delete blk k heee maluuu tersilap :P

btw mmg best pitcher ni. tra dah guna dekat sebulan. najmi yg xsuka air putih skg sgt kerap minum. dia kata air rase manis haha

cnOor said...

@I 'm T i e r a

nampak mcm best & ramai kasi +ve feedbacks. so berbaloi lah kalau beli. x mahal dan jauh lg murah dr penapis yang mahal tp belum tentu ok kualiti air kan?hehe!

nak beli jugak!

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails