SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

March 18, 2014

Set Cadangan Optimum Health Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

arini nak share tentang Set Optimum Health Shaklee. agak lame baru nk share kan? maybe sebab dah ramai tahu pasal set nie. jadi hold kan dulu dan sekarang baru nak share.hehe! kenapa badan kita memerlukan nutrisi yang seimbang dan optimum?sebab kita terdedah dengan bermacam-macam benda tidak sihat ex: jerebu, asap rokok, makanan yang tak berkhasiat. dan ini akan menyebabkan badan kita letih, lesu dan mengalami macam-macam penyakit. tambahan pula bila makin meningkat usia. makin berkurangan sokongan khasiat organ dalam badan kita nak menolong.he! jadi hadiahkan diri kita dengan khasiat seimbang. barulah badan kita boleh bekerja melawan benda tidak sihat  pada tahap optimum.

Set A adalah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua orang dewasa, remaja dan warga emas boleh mengamalkan vitamin-vitamin dalam Set A ni. Set A terdiri dari 3 vitamin iaitu Vita-Lea, Sustained Release Vita-C dan B Complex.

HARGA: Ahli: RM 188 [Bukan Ahli: RM235]

Vita-Lea (Multivitamin)

1.     Mengandungi 12 Vitamin dan 9 Mineral penting yang lengkap untuk keperluan tubuh seharian
2.     Membantu meningkatkan kecerdasan minda dan sistem imuniti badan
3.     Memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
4.     Penting bagi proses pertumbuhan
5.     Menyeimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan
6.     Melengkapkan nutrien yang kurang
7.     Membantu penyerapan zat dari makanan

Sustained Release Vita-C

1.     Membantu dalam meningkatkan imuniti badan
2.     Membantu dalam penyerapan zat besi
3.     Membantu dalam proses pemulihan sel, seperti luka
4.     Membina kolagen untuk menguatkan tisu dalam badan
5.     Menjaga ketahanan badan dari selsema
6.     Menstabilkan bahan kimia dalam badan

B Complex

1.     Menukarkan gula dalam darah kepada tenaga
2.     Mencegah kelesuan dan kemurungan
3.     Membantu kelancaran urat saraf
4.     Mengelakkan stres
5.     Mengelakkan sembelit
 
Set A ini untuk siapa?
  • Sesuai untuk semua lelaki dan wanita yang mementingkan kesihatan menyeluruh (termasuk ibu mengandung, ibu menyusu, warga tua dan pelajar)
  • Sesuai untuk individu yang cepat letih, lesu dan tidak bermaya
  • Sesuai untuk individu yang kerap demam dan mudah dijangkiti penyakit
  • Sesuai untuk individu yang stress dan mudah mengantuk
  • Sesuai untuk pelajar bagi meningkatkan fokus dan mengelakkan mengantuk serta mudah letih
  • Sangat sesuai untuk individu yang sangat sibuk dan mengamalkan pemakanan yang tidak seimbang
if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 

kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails