SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

January 7, 2014

Kepentingan Supplement (Shaklee) untuk ibu mengandung dan selepas bersalin

Assalamualaikum w.b.t

macam mana arini? semua ok ke? arini just nak share pendapat daripada Dr Hamid Arshat mengenai isu pengambilan supplement untuk ibu mengandung dan juga selepas melahirkan anak. masih ramai yang ragu-ragu mengenai isu ini kan? ramai yang ingin membeli set bersalin atau ibu hamil yang dijual d'blog ini. tapi kadang-kadang masih lagi ragu-ragu. so. jom kita tengok pendapat yang dikeluarkan oleh doktor pakar ni. hehe! lepas nie tak payahlah nak berasa ragu-ragu ye?  tapi perlu ambil supplement untuk sihat. 

if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails