SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

January 14, 2014

INFO: Set Cadangan Berpantang Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

banyak sebenarnya yang saya nak share tapi one by one ye?hehe! Ramai d'antara kita yang masih ragu-ragu mengenai set berpantang shaklee. sentiasa menjadi persoalan dalam minda masing-masing. cewah! over sket saya d'situ.he!

banyak soalan yang saya terima mengenai set nie. kebanyakannya RISAU. samada set nie ok ke? elok ke untuk ibu dan baby? ade kesan sampingan ke? ha! kan dah banyak yang ragu-ragu.hehe!

ok. meh tengok gambar yang admin share nie. hopefully lepas nie jangan ragu-ragu dah. kene YAKIN & CONFIDENT!! 

see? banyak kelebihan dan khasiat rupenye. so buang jauh-jauh keraguan anda!
HARGA 1 SET: Ahli: RM385 [Bukan Ahli: RM476]


credit pic: mama2r

if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))

p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails