SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

August 11, 2011

♣ psssttt!! En. Posmen datang umah^^

En. Posmen datang umah nak meminang ke? x lah. kasi surat KONVOKESYEN.hehe. akhirnya dapat juga ak m'habiskan pengajian dlm Bachelor of Legal Studies (Hons) d'uitm walaupun pernah sampai give up nak habiskan pengajian. banyak sgt pahitnya drp manis bergelar law student. tp, ALHAMDULILLAH dengan izinNya ak berjaya gak habiskan 1st dgree dan dapat grad on time even x sehebat result coursemates yang lain. syukur sgt-sgt :)

Tambah happy lagi bila ak berjaya juga menempatkan diri untuk sambung pengajian dalam 2nd dgree = LLB (Hons) utk setahun lagi. dulu hanya mampu berangan je nak masuk LLB sbb rasanya tak mampu nak berdiri sama tinggi dengan membe-membe lain yang hebat-hebat. Syukur Alhamdulillah Allah berikan lagi ak peluang nie. Semoga Kau Permudahkan semuanya untuk hambaMu yang daif nie.aminn.

:girl_4:
 Mr. Syafiq: thanx sgt2!! Congratz
{ macam x percaya dah abis belajar :]
{ 22/10/2011 = Alhamdulillah
Grad untuk semua membe-membe yang akan konvo same2 : CONGRATULATIONS!!!

{ SALAM RAMADHAN

Diriwayatkan daripada Sahl bin Sa’d R.A daripada Nabi SAW bersabda yang maksudnya: ‘Sesungguhnya di dalam syurga terdapat satu pintu yang disebut Ar-Rayyan yang mana pada hari Kiamat orang-orang yang berpuasa masuk daripadanya (dan) tidak seorang pun selain mereka memasukinya. Dikatakan: ‘Dimanakah orang-orang yang berpuasa?’ Maka mereka pun berdiri (untuk memasukinya), tidak ada seorang pun selain mereka yang memasukinya. Apabila mereka telah masuk maka pintu itu ditutup sehingga tidak ada seorang pun yang masuk dari padanya.’
 
- HR Bukhari-
post signature

21 cOmment{s}:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah da nak konvo . bestnye

:)

Tiera said...

xsabar nk ikut jejak langkah akak..akk tlg doakan tra ek huhu

EwaFiwa said...

tahniah tahniah :D nanti jgn lupa upload gamba konvo hehe :D

cnOor said...

@::ini belog saya . cinta hati saya::
alhamdulillah :]

cnOor said...

@Tiera
InsyaAllah tiera bley buat.i'll pray 4 u.dun worie.tgl 2 sem je g.chaiyyyokk!!!

cnOor said...

@EwaFiwa
thanx ewa.wahh!! insyaAllah akn cpt2 upload after konvo.hee^^

laskar pelangi said...

bestnya dia dah nak konvo.good luck^^

cnOor said...

@laskar pelangi
thanx :)

Nzyrahun said...

CONGRATS WEYH ! HEHEEH

::Cik Pija:: said...

tahniah2. :) cikpija follow blog awak sekali ^_^

cnOor said...

@Nzyrahun
thanx :]

cnOor said...

@::Cik Pija::
thanx ♥!!

sugar2 kapas strawberry said...

tahniah :)

cnOor said...

@sugar2 kapas strawberry
thanx dear :)

Terbang Bersamaku said...

tahnkah...selamat maju jaya..

FarHa said...

salam..wah tahniah~ best je UiTM dah sediakan segala borang, sy konvo bulan 9 nih, tp UTM suh donlod segala borang yg ada..huwaaaa

dieorg just pos surat jemputan n kad pas masuk jee adeh laa~

cnOor said...

@Terbang Bersamaku
thanx :)

cnOor said...

@FarHa
salam..

thanx. lol.siyes? same here!! :[
uitm pun da bt cm2.suh dwnload sume brg kt wbste.just send information letter je..

nsb kte same.btw.congratz 2 u 2!!

Bi_diey said...

thanks cno..hehehee..

waaaa,lmer lg laa die kt uitm shah alam tu kn??
si law pum dpt ugk kn??

tahniah...semge berjye yer..=)

nnti,hrpn bd,klu bleh,bialah kalian ber2 bukak syarikat sendri k..

bia cno jd bos,jgn bg kat law,
nnti die xcro..hahahaaa...

Bi_diey said...

ehhh,bukan thanks laa...

TAHHHHNNNIIIIAAAAHHHH..=)

cnOor said...

@Bi_diey
uiks. thanx bd. yup. law pun dpt.so. mknenye smbg same2 lagi next sem :]

wow!! bsrny hrpn bd. nth2 jd lwyr buruk bkn gud lwyr 2 b.hehe. x menyempat nk bukak com sndri.he
:P

thanx ye? t ur turn plak konvo :]

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails