SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

August 6, 2011

♣ check list!!


  • tiket bas dah beli. balik u 6/9 mlm (tapi sampai u nak stay kat mane sementara arie reg 9/9.huk3)
  • kolej tak tahu dapat ke tak. kalau x dapat?mahu duduk mane? (transport nk ulang alik pergi kelas mcm org lain i.e motor o kete x de except bas+teksi. jadi.kalau kene sewa kat luar mmg susah sgt2 bagi ak :(
  • medical check up belum buat lagi
  • surat pengesahan n etc belum buat lagi
  • ptptn x apply lagi ( kalau duit masuk lambat.mmg merana ak) = setem hasil+etc utk ptptn pun x settle lagi
  • org lain dah sibuk jahit baju black+white.aku?? hold dulu lah memandangkan da pokai (next sem kalau nampak pakai baju same je 2. diam je lh.hehe
  • keputusan exam untuk jawatan PTD akan keluar 24/8. kalau lulus kene pergi asessment center+kalau x...x pe. (kerja or sambung belajar????? huhu)
  • dapat bad news arini. ayah long dah msk wad sbb jantung+nenek x berapa sihat
  • sakit ak yang dulu datang balik. tapi alhamdulillah still lagi boleh puasa
  • gastrik+sakit kepala lately nie mmg teruk ak kene. maybe x serasi lagi nak adapt dengan suasana baru di bulan Ramadhan
:what:
*hohoho..OMG!! banyaknye lagi benda yang belum ak settlekan before msk LLB bulan 9 nanti.hehe


walaupun sedikit sebanyak x selesa. ak anggap semuanya dugaan di bulan Ramadhan yang MULIA nie. semoga Allah permudahkan urusan ak untuk menghadapi dan mengharungi semuanya dengan tenang dan mudah.InsyaAllah. Alhamdulillah syukur sebab diberi peluang olehNya untuk menjalani ibadah puasa d'sepanjang bulan Ramadhan kali nie d'rumah. tak seperti tahun2 sebelum nie t'pakse b'puasa d'universiti :]

{ SALAM RAMADHAN

dari Abu Hurairah: aku mendengar Rasulullah bersabda: Allah berfirman: segala amal bakti anak Adam adalah untuknya, kecuali amalan puasa, maka ia adalah untukku, dan akulah yang membalasnya.

-hadis sahih riwayat Muslim-

post signature

4 cOmment{s}:

soleil m said...

cnoor, ore pn x beli lg ni tiket. mtk2 ado lg. huhu! jom jom kito stay & tido kt surau delima hok ado koop tu nok. x ingt kolej gapo. delima 3 ko eh? nok? ore bt doh last sem, ado jugok ore tupe situ. selamat pn selamat. mini transcript cnoor amik doh?

psl ptptn tu, blh apply jugok eh for llb? xtau pulok. alamak, ore x bt gapo2 lg ni psl tu. medical check up bt doh last week, tp tu je la so far

gapo2, cnor msg ore deh? selamat bpuasa!

cnOor said...

@soleil m
bereh kie.t ore msg :]

Tiera said...

akk..delima delima!! hehe..ar kita masok u same tak?dok bilik tiera lah :)

cnOor said...

@Tiera
akak msk awl lagi dari tiera aseny.so.cane nk menumpang kt bilik tiera?huk3

mmg nk delima pun.tp, mcm ssh je nk dpt delima sbb farah pun kene duk lua.dy sewa kat lua next sem..

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails