SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

May 10, 2011

♣ campur aduk+++

Dah lame blog x t'update dek malas+final exam..

Alhamdulillah.da abis paper utk final year+final sem in Bachelor of Legal Studies..Ya Allah permudahkanlah perjalanan idup ak.mitak2 sumenye smooth je lepas nie.hope so..jadi law student bagi ak amat perit+payah+sume ade.alhamdulillah mampu bertahan sampai arini..GERUN!!

n then..NEXT STEP!! coming soon..

jawab paper elektif tadi pun hampeh gile even dapat support dari lecturer yg cute Prof. Dr. Irwin time dlm hall tadi.tp sir? awatlah soalan tadi "menyentap" jiwa ak? susah dowhhh..dahlah frust ngn 1st paper Family Law.conclusionnye 1st+last paper=K.O :[

eh.name ak ade td kat soalan part C. he..
at least t'ubt gak bile tgk name even jwb merapu..carriage oh carriage

kalau ad rezeki next sem ade lagi kat uitm.if not...

permohonan kolej utk next sem pun gagal.see?even pernah jadi Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) pun x semestinye confirm dpt kolej.d'sbb kn itu kene buat rayuan.ade rezeki.dapatlah kolej utk next sem.mitak2 dapatlah erk?klu duk lua.pokai lah.itu je lah alasan t'bek :)

RAYUAN ye?? :(

plan cuti panjang nie? niat atie nk keje.tp x taw nk keje ape.nina merangkap angah ak gtaw da mitak kn keje utk ktrg kat kedai kasut.ok lah 2 kn?isi duit poket.tapi dalam mase same.ktrg try gak apply utk jdi guru sandaran.kalau ad rezeki.ade lah kan?mitak2 dapatlah..

nie resume buat ikut kepale sendiri..x taw betul ke x format camnie.men tibai.he..

kalau perasan.semua yg ak mention kat atas semuanye harapan ak utk mase terdekat nie.Hopefully, Allah permudahkan semuanya..amin.kepada diri sendiri.DON'T GIVE UP!!


:girl_5:
alamak.cuti dah nk stat n 13hb nie da balik Qlate+akan tgl kn my "Big Boss" kat sini..
lepas nie.bermulalah hbgn jarak jauh ye??im gonna mizz ue
post signature

4 cOmment{s}:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

kena salu contact mengontact dengan bigboss la pasni :)

cnOor said...

@SyafiqahSyaza(SweetSyaza)
Opss!! 2 lh psl.kene slalu cntct klu x.ilang.he :)

pokku kelate said...

lalalalalala apa buat tu ya hehehe.erm dah hbs exam boeh enjoy lah kan nie org yang belom hbs exam still online tau hehehe:..apa erk mau buat exam paper lassst 14 hb erm :(

cnOor said...

@pokku kelate
LOl..sempat g b'blog+b'fb..
slmt b'cuti n kelik Qlate :)

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails