SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

May 28, 2011

♣ angan-angan Mat Jenin :]


 :girl_10:
Bilalah ak mampu beli 1 set product Olay White Radiance kat atas nie??makk oiii.gigit jari je lah sebab right now mmg x mampu nak beli sebab 1-1 jenis pun dah mahal even x semahal product lainlah.tapi bagi ak yang belum keje nie.harga 2 da cukup buat ak "SENYAP".hehe..dah lama sangat ak "SETIA" ngn product olay.rasanya dah lebih 7 thn  tapi just pakai yang basic je dan yang paling best Olay mmg x pernah kasi probs kat ak even x pernah pakai 1 set.sebab 2 lah ak setia ngn dy :]

:girl_16:
nampak gaya.ko kene keje+menabung cepat2-cepatlah ye wahai cnOor??so.dapat cpt-cpt beli 1 set
Olay White Radiance:p

post signature

4 cOmment{s}:

soleil_m said...

suruh la abe syafiq sponsor cnoor. hehe!

cuti gano? kijo ko?

cnOor said...

@soleil_m
haha.lbt lg lh kot kie nk suh blnje 2
:P

duk umh jah cuti nie.x kijo kie.x dop ore nk ambik.klu ad kijo kosong gak.wak mai lh sini 1.he
kijo ko?

HatiWanitaItu said...

kak syila pakai bedok sejuk jah...hehe...

cnOor said...

@HatiWanitaItu
haha.jolo ko kak?? kiro paka tepek2 g2 je lh dop??
:p

angan2 jh nk pakai 1 set 2 kak.tuo b'janggut pun x leh pakai g napok gayo :]

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails