SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

May 26, 2011

♣ membe :]

arini ak t'baca something dan terbaca pun secara x sengaja.ape yang ak terbaca?? x pe lah.yang 2 simpan dalam atie.tapi cukup utk buat ak taw yang sebenarnya lain dari apa yang ak fikirkan before nie.tetiba ak terasa.maybe ak nie sensitif sangat.sbb ramai yg cakap cam2 kat ak kalau ak cerita.ish3.teruk ak nie sbb over sgt sensitifnya.mmg confirm kene MANDI BUNGA.he..tapi x pe lah.take it easy+smile alwez :]

hanya Allah yg akan sentiasa ada menemani tanpa mengkhianati :]

mizz ue guys !!

Dari Nu’man bin Basyir r.a., Rasulullah SAW bersabda, “Perumpamaan persaudaraan kaum muslimin dalam cinta dan kasih sayang di antara mereka adalah seumpama satu tubuh. Apabila satu anggota tubuh sakit maka mengakibatkan seluruh tubuh menjadi demam dan tidak bisa tidur.” (Hadis riwayat Muslim) 
post signature

3 cOmment{s}:

Anonymous said...

aish..gmbor candid ni ag.mka bdak2 ag. ;)
anyway mu tbaca p?hbaq mai cni..nk tau gk..hu3

cnOor said...

@Anonymous
muke bdk2 erk? x po.ak suke sgt picx nie.dari lu sapa lonie :]

nak taw ko?natilah i story kat u.he ok?
:P

HatiWanitaItu said...

oloh..lawok muko cik nina bella...

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails