SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

March 26, 2011

♣ i-MAS-C-U Sistem Semakan Syarat Kelayakan Program ke IPTA

semalam time bukak FB, t'nampak d'profile page En.Ariffin yg dulunya bekas Pengurus Kolej Delima yg ak stay sekarang promote pasal sistem nie. so, sesiapa yg belum like this page sila like ye.hehe :) klik: sini




untuk sesiapa yg dah tahu dan belum tahu pasal sistem nie.bley lh try explore. ak pun x taw sgt tapi sistem nie rasanya dapat membantu memberikan kita pilihan yg lebih tepat b'kenaan dengan course yg kita minat+b'sesuaian dengan result masing-masing. kita bley mengetahui course pilihan yg kita nak apply d'universiti pilihan. Just klik je.he.. So, sesiapa yg masih ragu-ragu lagi tentang pilihan course yg b'sesuaian dengan result masing-masing bley lah try untuk menyemak syarat kelayakan ke program Asasi, Diploma dan Ijazah semua IPTA bagi pelajar lepasan SPM, STPM dan Matrikulasi KPM menggunakan sistem i-MAS-C-U di sini

post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails