SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

February 18, 2009

.:nOthing:.


ollololo..jgn nangez erk??..:)

Penim+tensen and mcm2 ag..wawawa..nthlh..aku pn x taw wats going on now???..i’m ok o not?of course I’m not..wat should I do hah???..anyone plez tell me da right ways to make me calm n epie alwez..i’m so n so tired now..sOb3..tp.aku taw..bila nasi da jdi bubur.dah x bley nak buat pe2 dah..nthlh..huhuhu..membe aku ada tnya:


~“cnoor aku tgk ko cam x bermaya n cam ada problem je??”

~aku just jwb,”x de pe2 lah..aku ok..nmpak cam x ok ke?..hahaha”..


Tp dlm atie aku..aku btul2 x ok..nasib baik ad blog nie..bley gak aku lepazkan ape yg terbuku kt atie aku..aku pn x taw apa dah jadi skrng nie..aku da jrg call mak aku kt umah..mak aku plak yg call aku..adoi..trux nyer aku..ank pe aku nie..aku taw mak aku call sbb tringat kat aku..tp aku???..apa aku dh buat hidup kt universiti nie??..cm nothing je..truxnyer aku..


Diz week..bley dikatakan aku bz sgt..last Monday aku ad test TORT..arie sabtu before 2 aku kena hndle LDK modul Dip part 1..nasib baik dyrng sporting ngn aku..klu x..aku pn x taw cane..da x ada idea nak buatkan adik-adik dlm LDk aku 2 epie..jadi fasilitator bknlah sesuatu yg mudah pernah aku kena mrh ngn Pak raden“nk jadi fesi yg baik adalah TIDAK pekak”..wawawawa..kecut perut aku time 2..aku ase cm nk lari time 2 gak..tp.aku kena kuatkan smngt.xkan kena mrh sikit aku da down..ye x??..


Gaduh perkara normal dlm hidup kitakan?time gaduh mmg menyakitkan atie n ase cdey sgt2..sume bnda yg di buat..sume x menjadilah..so bad..uhuw..sume bnda yg jadi bersebab.jd tolong jgn marah aku..aku x tahan..wawawa n tolonglah senyum kt aku.:(.plez tell me wat should I do..plez…..aku x nk sume nie berpnjgn..aku x suka gaduh-gaduh ngn org nie..klu btul aku salah..jst truz trg ngn aku..i’m so sorie..:(


p/s: kuatkan semangat cnOor!!!

3 cOmment{s}:

Anonymous said...

ok cik noor..u can do it.chayyo!!

Anonymous said...

mg baloh nga sapo che noor??
g lh mitok maaf nga yo..huhuhu
ish3..

cnOor said...

to anonymous:
~ye lh..thnx a lot..:)

~e.bz je nk taw erk?ehe..x dop gpo lh..dun worie..ok2..nati ak g mtk mf ngn empnya diri..k?

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails