SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

February 20, 2009

.:Epiekan Diri:.

Hurm..2-3 arie nie aku krng chat.x larat sgt2..huhuw.tolong doakan aku cpt ok n dpt hndle LDK Modul Dip prt 2 arie ahad nie erk?mklumlah seharian aku kena berdiri..tkut x thn je..ok lh.act, penting utk epiekan diri kite sendiri..klu bkn kita yg epiekn diri kite sendiri..sape ag yg nk tlg.ye x?x usahlh bersedih utk sesuatu yg x pasti..hahaha..ceh3.tp mmg btul pn.x ada gunanya kite bersedih utk something yg kite x taw apa akn jadi lpz 2. So, buatlah benda yg bley menceriakan hati kite sendiri. Buat je lah pe2 pn. Janji kite puas atie n atie kite t’hibur ..kt bwh nie cara aku nk epiekan diri aku..uhuw.


  • Bace novel (aku bace je byk ne novel yg aku ase aku bley aku abiskan..x kisahlah brp byk pn..jnji aku puas atie)
  • Dengar mp3 (yg nie mmg mnjadi r.klu da tensen o cdey sgt..aku psg kuat2..uhuw)
  • Makan byk2 (lagi aku ase tensen+cdey..lagi byk aku mkn..wat pe nk dera diri..mkn je..ehe.tp.berat bdn naik..wawawa.)
  • Termenung+berangan (bez bla termenung..menunglh sal pe2 pn..lame ne aku x ksh..kdg2 x sedar pn lame ne aku t’menung n berangan..e..trux tul)
  • Duduk sorang-sorang (aku x bley ckp ngn org..kang mulalah aku buat org lain terase..x pasal2 timbul prob len)
  • Baca Al-Quran (da x tahan sgt..aku baca sebanyak mane yg aku ase aku mampu..ase tenang sgt lpaz 2..x caya?..tri lah..~)
  • Bace msg (bace sume msg kt inbox hp aku sampai aku tetido ngn sendiri..sume msg2 tue bley buatkan aku epie..thnx~)
  • Gayut (aku call je sape2 yg bley bg aku epi..yg slalu jd mangsa aku sue..bst frenz aku…uhuw..thnx a lot sue..sudi melayan membe ko nie..lve ue)
  • Peluk bantal bucuk (aku pantang klu tdo x ada bantal bucuk aku..dy lah teman setia aku.klu ase nk ngez..aku bley pluk dy..wawawawa..bez)
  • Tido (yg nie last aku buat..tdooooooo….!!!)


Mampu:

~Dpt epiekan diri aku..sekejap pn x pe lah..jnji aku ok..

~Bley buat aku tersenyum sorang-sorang..

~Bley kuatkan semangat aku..

~Etc..hehehe


Tak mampu:~

>Aku sebenarnya cdey+tensen ag sb sume yg aku bt 2 mampu bertahan kjp je..lpz 2..igt blik..sOb3

>t’paksa senyum..dlm atie????

>tido..tp tgh-tgh mlm aku t’sedar balik..wawawa..ssh2~

>etc..uhuw..


diz was a epie moment in my life..thnx:)


P/s: “seorang manusia walau sekuat mana sekalipun, tidak akan mampu menanggung derita masa lalu dicampur beban kebimbangan masa depan, lalu dipikul bersama masalah hari ini. 3 beban dlm satu masa boleh menyebabkan seorang genius dihantar ke hospital sakit otak. LIFE MADE IT SIMPLE!!

5 cOmment{s}:

Anonymous said...

woit kwn!!
gano mg lonie??
rindu r..lmo aku x dengar cito mg...huahuahua

Anonymous said...

aku nak pinjam bantal bucuk ko..boleh x??..hahaha
-syazwan

cnOor said...

to anonymous:
~aip..ak ok je.ko cane?
rndu??thnx sudi rndu kt membe lme ko nie..:)

to syazwan:
~nk pnjm?ish.ne bley.sewa pn ak x kasi..haha

anis shafikah said...

apasal izan cam asyik sdey je ni.cheer up k!

cnOor said...

to anis:

ok..thnx..x pe2..izan nk tri epiekan diri dh nie..:)

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails