SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

October 8, 2014

Alhamdulillah...i'm Married!!

Assalamualaikum

Alhamdulillah dengan sekali lafaz sah pada 15092014 selepas solat zuhur menjadi isteri kepada Amirul Syafiq Bin Mahadi. setelah hampir 7 tahun hubungan dekat, jauh dan hadapi macam-macam dugaan. kita disatukan. kalau dah Jodoh tidak kemana.. perkataan yang selalu bermain dibibir orang sekeliling dan sekarang menjadi milik kita.

dugaan apa, kenangan manisnya apa semua tidak perlu untuk beritahu public sebab nanti tak special plak kan memories tu.hehe! 

perkataan yang selalu husband beritahu setiap kali last jumpa sebelum cuti sem or 3-4 bulan tak jumpa

"doalah..kalau ada jodoh tak kemana..jumpe lagi"
"emmm.." (dalam hati perasaan bercampur sedih, happy..tapi jauh disudut hati semoga Allah mudahkan urusan kami untuk mencari hubungan yang halal)

kalau dah jodoh Allah akan percepatkan dan permudahkan urusan kita. In Shaa Allah.. semua masalah pun Allah tolong dengan hadirkan orang yang sudi menolong time last minute. jadi. bila dah nekad nak kahwin.. tak berniat mainkan perasaan pasangan kita.. yakinlah Allah ada dan Dia Maha Menolong dan Mengetahui niat kita.. cipta hubungan yang HALAL sangan INDAH... semoga Allah ampunkan dosa kami dimasa lalu dan indahkan, berkati kami untuk kehidupan sebagai suami isteri. semoga sentiasa dalam keredhaannya...

thanks a lot untuk semua yang membantu.. family, family in law, BFF, kawan-kawan.. maaf jika ada terkurang sebelum, semasa or selepas majlis..

nie adalah BFF yang terawal tahu tentang perasaan BFF dy yang sorang nie.he! zaman asasi/pre law di Kedah..kalau tak silap time tu tahun 2007.. gelak bila bace... dan setiap kali bace mesti gelak.. 

gambar semasa Majlis Bertandang di Perak


Dengan sekali lafaz selepas solat zohor di Masjid Ibrahimi, Pasir Puteh..Alhamdulillah..


untuk husband:

"thanks sudi terima diri ini sebagai isteri, terima kekurangan diri ini seadanya..love u! imam terbaik yang Allah pilih itu adalah dirimu"


p/s: next entry akan lebih details..hehe! nie just intro..


post signature

4 cOmment{s}:

soleil m said...

suke lettewwww dh dapat abam sempoi :P

congrats again cnoor. alhamdulillah. nok suko bilo ingat balik dih zamey2 dulu. hihi!

cnOor said...

@soleil m

sukelah kie.. nati cookie plop suko.. kene cepat kawen.. sbb lg best dr zmn couple or tunang.hehe!!

p/s: cepat kawen kie! can't wait cny next year nk g mjls cookie plop :)

I 'm T i e r a said...

hahahaha akak sempoi. ade satu lagi aloq setaq ingt tak hahaha..
tahniah..happy for u.. tlg bahagia sampai tua, dan bersambung di syurga nanti aicewah :)

cnOor said...

@I 'm T i e r a
Haha! Igt tp yg tu fail sampai ke arini..x reti nk sebut..haha..lawak!!

Thanx tiera..jd tmpt dgr luahan zmn gado2 x matured dulu.he!

Tiera n najmi pun smga bahagia sampai syurga gak..

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails