SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 5, 2014

Testimoni GLA Shaklee: Makan GLA Complex jumpa cyst??

Assalamualaikum w.b.t

info nie saya dapat dari Superb Vitamin Shoppe yang di'share oleh sis Kak long Nuzula. thanks a lot sebab dengan testimoni GLA COMPLEX ni saya pun dapat berkongsi sedikit sebanyak info dengan penerangan gambar dan pengalaman real customer itu sendiri. lagipun masih ramai yang still memandang serong dengan effect shaklee akibat daripada cakap-cakap kosong orang lain.







"Ini testimoni hebat pengguna GLA Complex. Nama dia kak aishah, ambil gla complex pd mulanya sebab period dia dah 10bulan tak datang.Dan dia pun tengah usaha nak hamil lagi sekali.Lepas ambil gla baru 2 minggu je,perut dia sakit dan senak.Terus jumpa doctor,doctor kata dia ada csyt yang dah besar 5cm!Tanpa sedar rupanya cyst tu dah 2tahun usianya.


Kalau dia tak ambil gla complex,memang dia takkan tau yang dia ada cyst.pikir logik lah,takkan lah baru ambil gla 2minggu,cyst pun muncul dan sebesar 5cm.


Kata doctor lagi,nasib baik akak ni cepat kalau tidak masalah yg akak ni alami boleh menyebabkan cancer..tambahan pula doctor juga sahkan peranakan akak ni juga bengkak.


♡♡Ni pesanan saya yerrr..kalau rasa lepas makan gla complex, akak2 semua sakit perut... pergi jumpa doctor terus.Manalah tau selama rupanya ada masalah dalaman lain.


Bila makan Gla baru dapat kesan. Shaklee ni bukan ubat tapi supplement. Supplement tu apa? Nama pun makanan tambahan. Dah 50tahun pun shaklee ni. Terbukti selamat,bukan organik atau sintetik tapi semulajadi.

Meh tolong share kan testimoni ramai2..
— feeling positive"

if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 


kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..

anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



 post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails