SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

September 3, 2014

Saya Peminat No. 1 Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

lately nie sangat busy buat preparation untuk majlis kahwin. penat? semestinyakan? tapi still lagi nak bercerita tentang shaklee.hehe! saya adalah peminat no 1 shaklee. bukan tipu. tapi betul-betul punya cerita nie.he! sekarang saya dah ade banyak koleksi shaklee antaranya ESP, HERB-LAX, OMEGA, LECITHIN, ALFAFA, B COMPLEX, VIT X, VIT E, OSTEMATRIX, ZINC, VIVIX. yup. pendek kate hampir kesemuanya berada dalam koleksi. tapi bukan hanya sebagai koleksi. tapi inilah yang saya dan family ambil everyday. ha! see? saya suka habiskan duit gaji dengan membeli supplements. 

Kenapa? sebab persekitaran yang tidak berapa nak sihat dengan habuk, debu, makanan kat kedai? hurm. stress dengan client dan keje.he! nie pun termasuk kenapa saya perlukan supplements.badan pun tak mampu nk repair apa yang dah rosak tanpa bantuan supplements kan?

Puji? ini malu nak tulis. tapi saya perlu tulis sebab sejak saya amalkan shaklee dalam setahun lepas sampai sekarang. ramai kawan, sedara dan orang sekeliling puji kulit cantik dan tanyalah saya gune apa kat muka? produk apa ye? pembersih muka pe? hahaha! dan jawapan saya 1 je. saya amalkan SHAKLEE!! 

Jimat? bila saya amalkan Shaklee. seriously saya sangat jimat. bedak compact? saya pakai sikit-sikit je. pakai eyeliner sket. ok dah siap untuk pergi kerja. sebab kulit dah tak perlukan  pakai bedak or mekap tebal-tebal. tak percaya? boleh try!!he!!

Favorite?? Vit C sustained release, Vit E, B Complex, Herb-Lax, Omega dan ESP. yang ini tak pernah skip.hehe! sangat jimat sebab tahan berbulan-bulan lamenya sampaikan ke 6 bulan untuk 1 botol. sebab tu bila orang cakap mahal mesti orang tu tak pernah gune shaklee.haha! tapi dengar orang cakap mahal dia pun cakap mahal. next time please try dulu ye?hehe

kat firm pun saya ada shaklee untuk hari-hari saya ambil :)))

*inilah cerita saya yang betul dan tak tipu.hehe!


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  

kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..

anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails