SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

February 4, 2014

Set Cadangan Jantung Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

macam mana perkembangan arini? ok ke tak? penat? letih? kurang bertenaga? dah ambil supplements Shaklee untuk kesihatan berganda anda? siapa lagi yang boleh tolong jagakan badan kita kalau bukan diri kita sendiri kan?hehe!! so? let's give ourselves the best treatment!! arini saya nak share tentang Set Kesihatan Jantung Shaklee.

Apa Itu Penyakit Jantung??

Penyakit jantung adalah penyakit akibat pembuluh darah arteri koroner tersumbat, iaitu pembuluh darah yang mengalirkan darah dengan membawa zat makanan dan oksigen yang diperlukan otot jantung agar boleh berfungsi mengepam darah ke seluruh tubuh.

Jantung manusia mengepam darah ke seluruh tubuh secara tetap iaitu lebih kurang 4-5 liter darah setiap minit. Oleh sebab itu jika aliran darah tersebut tidak lancar boleh mengakibatkan kerosakan otot jantung yang menyebabkan gangguan pam jantung (stroke) dan kematian.

Rasa sakit yang terasa di bahagian kiri dada adalah akibat kurangnya oksigen yang dialirkan ke otot jantung kerana penyempitan tersebut.

Lima tanda atau gejala penyakit jantung (serangan jantung) yang sering terjadi adalah:

1. Rasa tertekan (dada terasa seperti ditimpa beban, sakit, tersepit dan terbakar) yang menyebabkan sesak nafas dan tercekik di leher.

2. Rasa sakit ini boleh menjalar ke lengan kiri, leher dan punggung.

3. Rasa sakitnya boleh berlangsung lebih kurang 15-20 minit dan terjadi secara terus menerus.

4. Timbul peluh dingin, tubuh lemah, jantung berdebar dan bahkan hingga pengsan.

5. Rasa sakit ini boleh berkurang semasa sedang berehat, tapi akan bertambah teruk jika sedang melakukan aktiviti.

Pemicu serangan jantung antara lain senaman yang berlebihan, marah yang mengeluarkan banyak emosi atau kegiatan lain yang dilakukan secara berlebihan.



Supplements Shaklee yang d'syorkan kepada anda??
HARGA 1 SET: Ahli: RM 208 [Bukan Ahli: RM260]

Selain daripada Fungsi yang diterangkan di dalam gambar di atas untuk COQ Health dan Omega Guard Shaklee. jom kita lihat kenapa perlu add on Alfafa Shaklee:

Lemak kolestrol yang terurai perlulah disingkirkan keluar daripada badan kita. Alfafa mengandungi saponin yang bertindak seperti span serat yang menyerap kolestrol dan menyingkirkannya dari tubuh kita.

Fungsi Omega Guard dan COQ Health Shaklee:

Omega 3 yang terdapat dalam Omega Guard Shaklee amat berkesan dalam menurunkan kolestrol. ia ibarat pembakar lemak yang boleh menyingkirkan lemak yang terdapat di dalam saluran darah kita. lemak ini lah yang menyebabkan saluran darah kita menjadi sempit. ia dapat melancarkan peredaran darah dan menghalang daripada terjadinya tekanan darah tinggi.


CoQHealth Plus ini ialah supplemen yang mengandungi campuran proprietari bagi Co Enzim Q10 , Vitamin E serta ekstrak teh hijau. Di antara fungsi Co Enzim Q10:

-menghasilkan tenaga dalam setiap sel tubuh terutamanya sel otot jantung
-bertindak sebagai antioksida ( melindungi arteri daripada pengoksidaan low-density lipoproteins(LDL) )
- membantu menggalakkan fungsi kesihatan bagi saluran darah termasuk yang menyalurkan darah ke jantung

Co Enzim Q10  ini mampu menangani serangan jantung yang merupakan pembunuh utama rakyat Malaysia. Pesakit didapati mempunyai rendah CoQ10 di dalam sel-sel otot jantung yang membawa kepada kegagalan jantung untuk berfungsi. Hasil kajian double-blind menunjukkan dengan mengamalkan CoQ10 dapat mengurangkan gejala-gejala masalah kegagalan jantung seperti sesak nafas, sukar tidur, dan bengkak. Jadi CoQ10 adalah penyelesaian untuk meningkatkan pengeluaran tenaga di dalam otot jantung, juga meningkatkan kekuatan jantung untuk mengepam darah ke seluruh badan.

credit info: hairanblog.com


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 

kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails