SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

December 26, 2011

♣ part 1?? ok.done!!

hai blog!!

wow!! long time x update rupeny. sorie sgt2 bz. dan at the end abis jugak LL.B part 1. lots of memoriez in my mind. sweet+sour+++++.hehe. b'gaduh+b'tekak?? alwez. yang tu memang pasti. tapi all of us back 2 normal again. memang kelakar. bila fikirkan balik. inilah pengalaman yang bermakna. banyak yang x sependapat tapi akhirnya berjaya siapkan tugasan kita. see?? we can do it guys!! semuanya menunjukkan kita berjaya harungi 1st sem kita. tinggal 1 sem je lagi before kita keluar membawa haluan masing-masing samada untuk jd DPP+lawyer or maybe join government...aku?? belum decide lagi.hehe..

rupa-rupanya ak da makin tua. dah ramai membe-membe ak yang dah bertunang+berkahwin.ak?ntahlah. belum masanya.hehe. dan untuk someone yang pernah ak sayang semoga dia sentiasa sihat dan happy macam dulu. kuatkan semangat^^.ok2.dah.he

before abis sem last week.kitarang sempat snap picx gune laptap raudah.macam2 gaya  ok.he :]

firm 1-sorie jika ad t'ksr bahasa sepanjang b'sama diz sem :]






ok.done!! hehe..

*study week da bermula.tinggal x sampai lagi 2 minggu akan berperang dengan final exam plak :[
2.3 hari nie ak b'jaya tido dengan sepuasnye.he. dan lepas nie bermulalah episod baru ak untuk mengadap buku+m'hafal++++.gud luck utk diri sendiri dan untuk semua membe2 :]

*mohon maaf jika ad t'ksr bahasa+t'salah kata. halalkan semua ye? selamat m'hadapi final exam^^

post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails