SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

December 4, 2011

♣ Hai ♥ blog!!

hai blog!!

diz week merupakan week yang paling memenatkan utk ak sejak memegang status LL.B STUDENT even memang tiap2 minggu merupakan minggu yang memenatkan. realiti utk ak. so?? BERTAHAN!!
study pun macam x study sbb rasa macam 1 benda pun x melekat kat kepala.maybe sbb KEPENATAN.sob.sob.sob

isnin   - 2 tests : convey + contrct --> "otak ak x mampu nk study 2 bende dlm 1 mase :("
selasa- bankcruptcy + maybe viva probate --> "rasa nak pengsan :("
rabu   - submission for civil --> "1 pe pun belum siap lagi. x sanggup nk tgk fail yang perlu disiapkan"
*
*
*
*
*
*
*x sanggup utk isikan * yang sememangnya banyak kerja yang menanti :(


1 more thing --> nak tgk OMBAK RINDU!!

excited sgt nak tgk sbb ak da khatamkan novel OMBAK RINDU dkt 10x kalau x silap.he.salah 1 novel fovourite ak angan-angan je lah nk tgk sbb mmg confirm ak x leh tgk movie nie.tgk thriller je lh yang mampu :(


ok.da siap luahkan perasaan.hehe!! t8 cre!
post signature

1 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails