SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

July 21, 2011

♣ syukur Alhamdulillah^^

syukur ALHAMDULILLAH dengan rezeki yang Allah berikan pada ak. kalau dulu lepas SPM susahny ak nak merasa epieny dapat tawaran smbg belajar.even 1 tawaran pun susah nk melekat kat ak.nak tekan cursor untuk klik nak tgk keputusan tawaran pun rasa ketar sebab resultny mmg ak x dapat. tapi sekarang syukur+epie sgt2..Alhamdulillah.

susah nak buat keputusan bila kene face dengan pilihan yang kadang-kadang boleh buat kite jadi "x betul" kejap untuk membuat pilihan. ak skrg sebenarny x taw yang mane nak pilih?which 1 is ok actually? utk budak yang x brpe pandai macam membe-membe yang lain.of course lah ak sedikit rasa rendah diri bile nk b'diri same tinggi ngn korang. rasany x ckp tinggi lagi.hehe.anw.still lagi confius.huhu.klu x completekn 2nd dgree: LLB.makneny x dpt nk practise jd lawyer.tapi, kalau master.time keje still lagi bley buatkan?so how?tapi x pe.insyaAllah semuany akan dipermudahkan olehNYA^^


{utk Master kene reg 14/8^^

{utk LLB kene reg 9/9^^

*untuk semua membe-membe yang dapat further LLB Programme..GOOD LUCK+CONGRATZ!!
dan untuk membe yang x dpt.jgn sedih2 ye?insyallah rezeki akan ade.ok? smile :]
post signature

6 cOmment{s}:

Sr. Maryam Fatanah said...

congratz cnOOr !

cnOor said...

@Sr. Maryam Fatanah
thanx M cyg ♥!!

soleil m said...

congrats cnor! dasat tu dua2 dpt. pahtu nk amik hok mano 1 ni? hehe!

cnOor said...

@soleil m
haha.x taw r kie.LLB kot.sbb pk balik.Master time keje pun bley buat dop?mitak2 betullah^^

1 Malaysia - 1 Klik, 1 Direktori, 1 Komuniti said...

tahniah & slmt bpuasa.

wany azmy said...

wahhhh tahniah awk....kite degree x abis g...master bila la plak kn

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails