SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

January 29, 2011

♣ last day before balik kg for 'olidey'

membe-membe 'sekepale' merangkap roomate ak sem nie a.k.a tiera+jiran bilik ke-4 min+dayah..semua da balik.tinggal ak sorang-sorang je belum balik g except bdk2 dentistry je sbb dyrng punye cuti lain sket.bile ak balik?ak balik mlm nie.bas pkul 9mlm. perjalanan yg ambik mase almost 9 or 10 jam ke Qlate nie lah buatkan mood nak balik ak kurang sket.kebosanan sbb lame sgt dalam bas.tp nak bt cane.ini lah life as a student.kene b'jimat-cermat.nak naik flight x mampu.he..(tunggu naik roket je lahgelakguling)

arini awal2 lagi ak dah bangun.kononnye nk siapkan asignment carriage II+basuh baju+kemas bilik+packing baju+brg nk bawak balik..tapi.cam biasa..asignment x t'sentuh pun.nampak gaya.buat kat rumah lah assignment 2.d'sebab kan kebosanan+last day sbb mlm nanti dah nak balik..ak siapkan ape yang ak bley buat setakat yang ak sempat buat untuk arinie..

kat bawah nie picx yg jd 'bukti' utk diri sendiri pe yg ak buat arinie (poyo je.he..)

 ok.fine.buat assignment lh sgt kn?tapi..actually 'FB'..ish3 (bile lh nk berubah)

 b'sepah katil.cian kat anak2 comei kesayangan..x pe lh.nga kemas+nk basuh cadar
(bkn arie2 camnie.he..)

nie baju+cadar+selimut yg ak basuh.gile banyak.1 ampaian..ak je yg punye..haha..oppss!!

p print notes carriage bt kan mood ak 'spoil' d'pagi arie..seb bek beli cadbury..bley gak bt ak epie balik.huk3

 arinie ttbe je ase nk pandang pic ak+dia kat dlm purse padahal arie-arie tgk(kantoi..opps!!)

yang nie x de kene mengene..just nk menyibuk.hehe


:girl_15:
 ok2..dah2 'berangan'..
(entry nie just utk suke2 sbb ambo nok kelik kampong) he..

post signature

7 cOmment{s}:

Anonymous said...

cadbury 1!!!
hahaha

Maryam Fatanah said...

amboih amboih cnoor

cnOor said...

org x de name ye?:
cadbury?? beli sendiri..he

m :
haha..:P

fendi razali said...

apekah tande disebalik cincin itu? cincin cintakah? risikkah? tunangkah? ngee :D

cnOor said...

fendi:
alamak!!
soalan jenis apakah itu.he..
makk oiii fendi..x de pe lah cincin 2 =]

ok2.mybe cincin 'cop' kot?hehe

Encik Blogger said...

nk coklet jugek.. cadbury duer

cnOor said...

dah abis ler cadbury.he..
...next time lh cadbury ye :]

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails