SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

April 17, 2010

♣ tentang dirimu

ak x tahu kenapa n mengapa ak rasa ak nk tulis pasal nie pada pagi nie d'waktu ini. membe-membe rapat ak kat skul dulu mmg da tahu dan masak dgn semua yg berlaku antara ak dan dirinya. semuanya bermula selepas ak m'jd naib pengerusi PRS dan juga selaku naib pengerusi sepanjang minggu orientasi student baru utk skul ak especially student form 1. ak jadi kakak p'damping n handle orientasi selama 3 thn berturut2 kat skul. ak handle minggu orientasi time ak form 4. ak knal pn sbb membe  ak gtaw ak adik dorm dy suke tgk ak.so. ok fine je. ak buat cm biasa je lah. lagipn bg ak.ak x suka nk b'adik angkat nie tp pada masa yg same sbnrnya ak da ade sorang adik angkat. ntahlh adik angkat memain je pun. ak ssh nk syg org n ak ase b'salah sbb buat dy slh anggap. n sekarang dy da ade kt uitm.selalu t'serempak. tp sorie. ak x ade p'saan langsung utk anggap dy mcm adik ak..hipokritnye ak. bagi ak.sume org ak anggap mcm adik sendiri. ak da malas nk lalui zmn skul yg ntah pe2. maksud ak. ak x suka sbrg ikatan.adik2 minat kat akak-akak. siap anta surat.notes.request.n etc..lagi 1. x bley lgsg tgk kite ckp ngn adik-adik lain.msti jeles x tentu pasal.haha. lawak gak bila igt blik. tp itulah realitinya life kat skul pmpn mcm ak. bukan lesbian ye?? =))

ok. b'balik kpd cerita ak ngn dy. ak tahu mcm2 dy dah buat utk ak time ak skul dulu. sampai ak sendiri dah naik rimas. surat yg ak dpt x yh ckp lh byk btl dr dy. sampai sekarang ak simpan. utk kenangan. ad sampai 1 thp. ak siap suruh membe ak back up ak n tlg ak menyorok dari bdk nie sbb ak rimas sgt. rasa tkt pn ade. membe ak pn mmg dah tahu sgt2 psl nie. mybe t'lalu byk benda yg ak buat spnjng tempoh  2 yg lukakan atie dy. mybe kot. act. ak bkn sengaja. ak malas nk peningkan kepala ak je. bagi ak. klu dy benci ak. itu adalah yg t'baik sbb ak x nk dy syg ak lebih2 dan anggap ak mcm kakak dy. ak takut ak x boleh nk bagi komitmen. maklumlah ak anak bongsu. bab adik2 nie mmg ak x boleh nk handle. ak x reti. d'sbbkan ak buat x tahu kat dy. dy da rapat ngn membe same batch ngn ak. bagi ak. itu adalah pilihan t'baik utk dy. maybe dy adalah calon yg sesuai utk d'jadikan kakak dan org itu bkn ak sbb ak x mampu.

lps ak habis skul. ak dah jrg contct dy. tp still lagi  contact. siap p skul celebrate bezday utk dy. dan sekarang dy pun da abis skul dan berada d'maktab. sekarang nie ktrg still lagi contact tp x mcm dulu lah. selalu gaduh2. lawak btl. ak pun tgk dy dah byk berubah. maklumlah da bsr kan. da matured. dy pun dah bahagia dgn 'kakak' dy sekarang. ak hanya doakan yg t'baik utk diri dy. ak pun manusia biasa. nak putarkan balik masa mmg ak x dapat buat. ak just nk gtaw ape yang ak buat dulu b'sbb n kdg2 ak lgsg x mksdkn. klu minta penjelasan drpd ak sekarang nie pun. ak x boleh nk jelaskan sbb apa ak buat mcm 2 kat dy dulu. kejam kot.he.semoga b'bahagia ye dik??[still syg kt dy. tp sorie. akak x mampu nk jd kakak yg baik]. Thanx utk semua yg adik dah buat utk akak dari dulu sampai sekarang. i really appreaciate it

*tetiba ase nk tulis pasal nie. sweet memoriez kat skul dulu. sampai sekarang ak ase ak x kan mampu nk jd kakak utk sesiapa pun. lebih baik tanpa ikatan 'angkat'.

-END-

post signature

5 cOmment{s}:

Amirul Syafiq Mahadi said...

skandel terlampau

cnOor said...

=))

sue (^_^) said...

haha..cno2..
klu dh ank bongsu wt jlh gy cm ank bongsu..
xkn ad adeq dh..
tggu dpt adeq ipar j.. :)

cnOor said...

haha.sue.mace memahami situasi ank bongsu dop?? nk x nk.tu lh hakikat
=))

Anonymous said...

mace ak taw jah sapo.hehe

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails