SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

March 7, 2010

♣ sigh*sigh*

malam td membe ak call merangkap 'abg angkat' ak.he..ak da taw.klu ckp ngn dy mcm2 advice  n pokpek-pokpek kat ak yg akn keluar dar mulut dy..ape yg ak buat? ak gelak je.ape yg ak t'tariknye bile dy ckp takkn ade org yg akn b'terus-trg psl pragai ak mcm dy buat.uiks.yke???haha..

degil yang t'amat
keras kepale
kene byk sabar
♥ selalu mengalah
jangan fikir bukan-bukan
jangan cepat merajuk x tentu pasal
b'tolak-ansur
etc..

see?? mak oii..byk gak perangai x betul ak..haha.ok2.ak tri berubah.kepada org yg selalu jd mangsa ak..i'm so sorie =))

...........................................................................................................

cite lain:: lega sgt diz weekend sbb ak x pyh nk p kem BTN utk semua JPK Kolej. ak x  join pun bkn saje-saje.ak ade seminar+lawatan claz utk subject LRM ak.kalau kena join gak ak pun x dapat bayangkan betapa penatnye aku selepas b'hempas-pulas menyiapkan mooting yang bagi ak betul-betul menyeksakan d'tambah lagi dgn LRM report.*penim*.huhu.. ak dah boleh tarik nafas lega sebab mooting dah pun lepas.alhamdulillah da settle even ak x perform dgn baik sgt. tp at least ak da tri =))

perkara+ sebab lain ak mengeluh b'kaitan ngn program kolej yg sememangnya btl2 mencabar thp kesabaran ak.dah lh penat ngn stdy+progrm kolej..:'(
  •  07/03 mlm - firedrill
  •  08/03 mlm - ikon anggun
  •  10/03 - meeting TAK
  •  11/03 - TEST LAND
  •  12/03 - submit 2 LRM REPORT
  •  13/03 - gotong-royong kolej
  •  15/03 mlm - meeting JPK
  •  16/03 mlm - watikah pelantikan JPK
  •  20 n 21/03 - jemputan dr kolej seroja
  •  23/03 - road tour MPP
  •  17 n 16/03 - hari bertemu pelanggan
  •  27 n 28/03 - Deli festival 
  •  04/04 - Bakti Siswi

apabile diri sendiri melihat schedule 2..ttbe ase nk pengsan..tu pun x t'msk ag ngn test-test lain+asignment.huk.huk..huk..cpt lah b'akhir *haha..poyo je* ape pun..CHAYYYOO!!!

::: melihatkan semua list yg ak buat kat ats..ak t'pakse mengeluh utk ke berape x pun ak x taw...^.0

post signature

2 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails