SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

June 15, 2014

Phytocol-ST Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

agak lama tak update blog. sangat busy lately nie. sekarang nak update serba sedikit tentang produk baru keluaran Shaklee iaitu Phytocol-ST. umum mengetahui ramai yang bimbang tentang serangan kolestrol. cewahh! serangan gitu.haha! kolestrol yang berlebihan boleh menyebabkan kita mengalami sakit jantung dan bermacam-macam lagi effects negative kepada kesihatan badan kita. jom kite terokai serba sedikit mengenai Phytocol-ST.

Phytocol-ST Shaklee

berfungsi dengan membantu menghalang penyerapan kolestrol dan merendahkan paras LDL (iaitu kolestrol jahat)


make sure kita tahu bagaimana HDL & LDL bertindak :))

ini semua anda perlu tahu!! :)

tahu tak berapa banyak kolestrol yang diambil bila kita makan makanan kat atas? sila rujuk gambar :)


Apa itu Phytosterol??

Phytosterol adalah tumbuhan sterols dan stenoils yang terdapat dalam plant cell membranes. Ia menyerupai kolesterol dalam badan dan apabila kolesterol ni berjumpa dia akan bersaing untuk menyerap ke dalam sistem penghadaman badan. Plant sterols dan stenols ni akan menghalang koleterol jahat (LDL kolesterol) dan akan merendahkan kolesterol jahat yang masuk kedalam salur darah manusia yang boleh menyumbatkan salur darah. 

Kelebihan dan Keistimewaannya
  • Rumusan daripada beberapa jenis fitosterol asli yang aktif daripada tumbuhan, buahan, sayuran dan bijirin
  • Membekalkan 2,000 mg fitosterol tumbuhan setiap hari.
  • Fitosterol tumbuhan telah terbukti secara klinikal mampu mengurangkan paras kolesterol dalam lebih 80 kajian
  • Membekalkan 100% nilai fitosterol harian sepertimana disyorkan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).
  • Tiada pengawet, pewarna, perisa atau pemanis tambahan.
Bagaimana Phytosterol Bertindak dan Cara untuk mendapatkan secukupnya Phytosterol??

Dengan struktur yang sama seperti kolesterol, Fitosterol bersaing dan akan mengalahkan kolesterol dalam penyerapan di dalam Usus. Ini bermaksud apabila anda mengambil banyak fitosterol maka semakin kurang kolesterol yang akan di serap di dalam tubuh anda dan semakin tinggi untuk anda merendahkan paras kolesterol LDL anda.

see?? jadi kalau rasa tak mampu nk makan sebanyak nie boleh lah try Phytocol-ST.he!


Cara Pengambilan

Sebelum makan, telan dulu 2 biji. Bila makan..semua kolestrol dari makanan tu tak masuk badan. Terus ditapis buang. Best kan?hehe! kolestrol tak berani nak dekat dengan kita dah.hehe!

Guna untuk bape bulan ni sebotol? 120/4= 30 hari. 4biji sehari
sangat jimat kan? :))

HARGA: AHLI RM 158 & BUKAN AHLI RM 197



credit gambar & info: Master Nur Zahirah & Google & Shaklee



if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sangat-sangat dialukan. harga jualan? harga retail atau harga ahli yang diberikan kepada customer? anda hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut. cepat-cepat. anda lambat anda rugi.he! so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 

kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Jika anda memilih untuk tidak menggunakan pos, Anda boleh terus walk in/pergi secara terus ke mana-mana branch SHAKLEE d'seluruh Malaysia. berikan SID saya iaitu SID - 1034690 (CIK NOR ASLIZAN) untuk setiap pembelian barangan SHAKLEE anda. Anda akan mendapat barangan dengan harga yang berpatutan. senang kan? dah jimat RM10 untuk pos dan dapat keistimewaan mendapat barangan dengan harga tersebut. yesss!! (untuk first time mahu mencuba sangat-sangat berbaloi sebab anda dapat jimat!)

*ingin mengetahui Shaklee Branch berdekatan anda? klik sini

selepas itu bolehlah HUBUNGI saya d'FB/blog/sms/whatsapp untuk mendapatkan free timetable, guidelines dan consultation :))

sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))



p/s: Set ini adalah Set Cadangan sahaja dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak. Harap Maklum.
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails