SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

November 17, 2013

Testimoni: OMEGA GUARD Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

selamat pagi.he!! arini admin nak share testimoni Omega Guard shaklee :))

"Alhamdulillah. Slps 2 bln lebih consistent ambil supplement Shaklee rase ok sgt. Dulu time keje or lps keje penat dan x bertenaga.kulit muke x yah ckp lh penuh jrwt kat dahi. Tensen kot?haha!

Now?dah bertenaga+tak mengantuk+tak stress+kulit muke pn dah ok (dah tak pyh pakai foundation bagai before p keje.he!) dan yg plg penting sihat n epie.syukur dgn izin Allah.kepercayaan terhadap shaklee dh makin bertambah (sbb dulu x berani nk try products ntah pe2).tp dgn shaklee lain sgt.beli 1 je tp khasiat dpt utk 10 jenis.sgt epie!!

Thanx shaklee!heart u more ♡♥♡!

*semua peringkat umur bley mkn Omega Guard.wow!!"



kulit muka glowing+kemerahan. sangat best & nampak pinky je.he!

Pengambilan OMEGA GUARD. selama sebulan tapi kesannya 2 minggu makan da nampak ye? sangat best!!

-kulit makin licin dan kemerahan
-jerawat? saya bye-bye to all jejerawats.haha!
-say NO to kulit kering. sebab kulit jadi sangat lembab
-senang sangat nak make up dan dah tak payah susah nak pakai foundation. 5 minit depan cermin before ke office da CUKUP!!
-STRESS?? mmg dah kurang.yess!!
-semakin bertenaga untuk buat kerja dan dah tak lesu lagi :))


MASALAH PERUT BUNCIT??
sekarang tidak lagi kerana OMEGA GUARD dapat membantu anda!!


if ada sesiapa nak try menggunakan SHAKLEE sgt2 dialukan. harga jualan adalah harga jualan semasa. so? apa tunggu lagi? jom berSHAKLEE bersama-sama saya CNOOR :))  
 
kenapa special membeli dengan saya?Let's see:
 
Anda akan mendapat Free Timetable, Guidelines, Consultation & Info daripada saya.



sekian, terima kasih..
anda mempunyai masalah? SHAKLEE dapat membantu anda. apa tunggu lagi? jom!!
SHAKLEE ID - 1034690
CALL/SMS/WHATSAPP - 0142149010 
 EMAIL - asliezan0501@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/asliezan (boleh PM untuk sebarang pertanyaan)

atau?sila like page FB: SHAKLEE BEAUTY & HEALTH untuk sebarang info/order :))
post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails