SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

May 6, 2013

Alhamdulillah :))

Assalamualaikum dan selamat pagi

dah jalankan tanggungjawab mengundi semalam? saya dah. first time. memang excited. hanya mampu mendoakan yang terbaik. jangan nanti harga melambung naik gile-gile dahlah. orang kampung macam family aku nie bukan nya dapat gaji tiap-tiap bulan. if ada kerja. dapatlah duit. kalau tak ada. tak adalah. so. memang sangat-sangat terasa if harga barang naik. ini bukan auta. tapi fakta. Alhamdulillah. Kelantan masih lagi d'bawah Pas. syukur. walaupun negeri ini d'katakan miskin. tapi masih mampu bagi duit RM2500 untuk anak-anak Kelantan yang masuk universiti untuk degree :)) 

HAHA! sebenarnya bukan nak cerita pasal PRU13. Hari Selasa last week masuk office dan nampak sampul surat dari Bar Council (bc). maybe sampai hari isnin. d'sebabkan tak berapa sihat. tak masuk office. ALHAMDULILLAH. syukur sangat-sangat bila tahu aku lulus exam Ethics & Professional Standard Course yang aku attend 13 & 14 March 2013. bukan senang nak lulus sebab dengar ramai kawan-kawan aku fail dan kene re sit. mungkin rezeki aku this time. syukur. mmg tak sangka. mak buat pulut kuning sket sebab dia b'nazar if aku lulus. nak buatkan. thanx :))

after 2 weeks result ethics dah start d'inform sama ada lepas ke tak. untuk yang fail dah confirmkan dengan fax. lagilah ak cuak. still tunggu sampailah minggu ketiga. try call bc and then dy bagitahu paper belum siap marking lagi. ok. sabar lagi. sampaikan demam+tak ada selera makan takut sangat dengan result ethics. bila ingat balik. memang kelakar. bila call a week after that, En. Saiful plak cakap betul ke awak take exam that month? sebab mostly dah habis tanda. dan dy boleh bagitahu aku no petition ak tak ada. nak nanges time tu jugak.haha! tapi nasib baik dy kate jumpa dan sijil belum diposkan. Ya Allah rasa nak lompat.haha. no more demam-demam. yeayy!! dah lega dan teruskan untuk habiskan chambering. tinggal 2 bulan je lag nak habis :))

untuk kawan-kawan yang kene re sit. jangan give up. buat leklok ye?? In Shaa Allah. lulus. dun worie :))

hadiah untuk parents :))
post signature

1 cOmment{s}:

Anonymous said...

sobs....takut la plak nk amek exam ethic ni...

intan

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails