SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

January 24, 2012

♣ Feel free (:

hai blog!!

kepenatan untuk seminggu dua nie.final exam+punggah barang+etc. yang "mendukacitakan" bila permohonan kolej anda gagal.see?? adakah terpaksa merempat macam sem before nie?jawapanny x sanggup dah nak menyusahkan orang dan yang paling benci bila kene pergi buat rayuan+buat muka kesian semata-mata nak dapatkan kolej.org pun x nak layan.sorie to say memang anak-anak orang kaye je dapat stay kat hostel.hehe.so untuk anak-anak yang x seberapa nak kaye macam ak nie sila lah merempat.adat kot dunia zaman sekarang?? no komen (:

Alhamdulillah. dapat gak jumpa rumah sewa.walaupun agak jauh nk b'jalan kaki ke kelas if x de transport.he.from now on.kene berdikari. t'lalu m'harapkan orang buatkan diri sendiri meraih simpati. so, basah hujan ke?x de transport ke? kene survive sendiri. u can do it!! semoga Allah lindungi ak. 1 more sem 2 go. InsyaAllah bley jd kuat (:

orang lain dah boleh balik rumah sebab cuti sem dah start. tp ak still lagi kene stay kat u untuk siapkan CTA. semoga Allah permudahkan semuany. b'ulang-alik dari rumah sewa ke u time cuti2 nie memang menguji kesbaran+ketahanan diri. bas x de.so. kene b'jalan kaki++++.RAPID KL 604 plezz help me.OMG.sgt penat sbb 2.3 arie nie asyik punggah barang+b'jalan x henti. tapi x pe lah.adat.hehe..d'sbbkan itu, terus x sedap badan+demam.memang mantap.he.but it's ok. dapat latih diri jadi superwoman lepas nie.hehe!

trial 27-29hb and 30hb dapat balik rumah setelah byk bulan x balik. this time try balik ngn train plak.sorang lagi.wah.wah.memang life single m'cabar.he. apa khabar Klate??? sampaikan perubahan ape yang ad kat sane pun ak dah banyak x taw. ganow buleh jadi ore klate gini dop??tapi x po.klate tetap d'atie.he (:


post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails