SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

August 7, 2010

♣ Luahan..

Alhamdulillah.ak da semakin ok selepas seminggu x chat.nak bt cane kite x bley nk jangka time bile kite akan sakit n time bile kite akan chat.ak pun x sangka ak akan sekali lagi dpt infection kat telinga kanan sbb a week before ak da bley t'senyum.specialist kat Hospital Klang gtaw yg telinga kiri ak dah ok n x more appointment.huhu.sakitnye Allah saje yg tahu.start dari arie Rabu sampai Khamis.klinik n pst kshtn uitm pn da pergi.tp x ok2.bygkanlah dlm tempoh 3 arie ak tahan sakit.rasa mcm nak mati je sbb sakit sgt.kat bilik asyik nanges tahan sakit (malu kat Tira.he..).ak just telan pain killer n panadol utk kasi tido.tp kejap je.lepas bgn sakit balik.nk tido pn x bley.class x yah ckp lh.mmg x leh pergi.d'sbb kn ad yg suruh ak balik umah n katenye dy risau sgt kat ak.ak blik umh 4 arie n p klinik kat sana.alhamdulillah.ak dah semakin ok.em.ckp2 seminggu ak sakit.seksanya. utk semua yg dtg mlwt ak kat bilik n tnya khabar ak.thanx ye?yg susah payah tolong belikan makanan+jage+ambikkan notes utk ak 2.thanx sgt2 *t'haru (Tiera.Min.Dayah)
 korunk so much!!~
:flower:
(nah2.kasi upah diz rose.ambik ye?jgn segan2.he..)

love utk Syafiq: thanx utk semuanye..(bkn sengaja x nk dgr ckp.huhu)

nie pic time p DEMC.tp still sakit x hilang.huhu

bile sampai sini pagi Rabu ngn basnye lewat sampai ak terus p class pk 8.30pg.Ya Allah.banyaknye keje yg menanti ak.ngn test+eseimen+Feskol (festival kolej-gbgn semua kolej uitm s.alm) utk Feskol nie sbg tim.pngrh progrm ak just mampu say sorie sgt2.bkn maksud ak nk lepaskan tgn o pe2 je lh.sebetulnye ak memang x larat.klu larat.dah lame ak buat.ak pun bkn mintak nk sakit+skip class+blik umh.umah pn bknnye dekat.takkan ak nk gtaw n tunjuk kat semua org yg ak sakit+ak x larat (klu ad sesape yg x puas atie ak mintak maaf n sesiapa yg byk tlg utk unit CC thanx a lot ) sampai arinie pn ak still lagi rasa x chat.tp ak kuatkan gak.maybe dgr infection cam sket je pun.bknnye skt sgt.tp ak yg alami+ak yg ase kesakitan 2 hnya Allah+ak je yg taw.huhu

:err:ok cno!! cno kene Epie+Sihat!! (dah2 cdey2) ok?? *hiburkan diri sendiri..

post signature

5 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails