SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

May 5, 2010

♣ 0505'10

semalam 4hb ak kira merdeka sbb b'jaya m'habiskan semua paper utk sem nie. org lain lepas abis paper terus balik umah or keluar jalan-jalan. ak gak lh yg sorang-sorang kat Kolej Delima nie d'bilik D3202 (nak gak mention no blik =)) seriously mood arinie x berapa nak ok. mane tak nye. meeting utk present budget mention 10hb. tup2 dapat msg ckp d'awalkan jd 7hb. ok fine. lepas 2 dapat lagi msg cakap ak kene join kem utk kepimpinan jpk 10hb-12hb. makk ooiii. ak x ksh klu ak x beli tiket nk blik umah. masalahnya tiket ak dah beli.klu RM10 je x pe lh =(( (d'sebabkan ak pokai skunk nie.ak b'kira ..)(◕‿◕✿)

lepas 2 dapat msg kene siapkan paperwork mlm nie (tadi) pukul 8.30 sbb nk siapkan cepat nk msk dlm meeting 7hb. yang nie ak x kisahlah sbb ak beli tiket lambat pun sbb nk buat kerja nie even yang ak punye dah siap. just t'kilan je lh nape x gtaw awal-awal psl perubahan yang d'buat. d'sebabkan kebosanan yg t'amat n nk keluar pun malas+pokai  ak siapkan paperwork utk slh 1 program next sem sepetang arinie. lagi satu ak d'beritahu gak sem dpn ak dah x boleh duduk sebilik ngn roomate ak sekarang atas alasan yg x berapa nk clear. nk wat cane kn? sebagai anak buah. ak turut je lh. ak pun malas nk cakap byk sbb malas nk panjangkan cerita. kalau ak fikir banyak benda kepala ak mmg akan sakit. ak dah x larat nk telan panadol byk2. so.rilex

bila sorang-sorang macamnie buatkan kepala ak b'pusing2 memikirkan byk benda. btl ke pe yg ak buat?teruk sgt ke ak?d'pergunakan ke ak nie? bodoh sgt erk? ....tetiba emo x pasal-pasal n tetiba ak decide = ak b'serah jelah apa nk jadi ngn diri ak lepas nie. makin ak fikirkan. makin penat. so.ak t'menung sorang2 pandang kipas+tgk katil+hadap laptop+peluk 'anak'+tido...* dah t'surat takdir nie utk ak n ak yg memilih jln nie..
♪♫ t'senyum sorang2 tgk pic nie ♪♫


*sedang blaja menerima hakikat bkn selamanya org akan b'ada d'samping+sentiasa ada utk ak

post signature

0 cOmment{s}:

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails