SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

September 2016 SHAKLEE Promotion: Buy 7 at 6 or 2 Get 5% OFF: ESP & Vit C Buy 4 AT 3: Vita-Lea For Children
For all order inquiries, please contact 0142149010. I'll respond to you shortly and appreciates your patience and support. Tq!

October 20, 2009

.:nO title:.


Aku sendiri  telah buat pilihan..
Aku sendiri yang tentukan semuanya..
Aku sendiri kena terima seadanya..
Aku sendiri  bakal menghadapinya..
Baru sekarang aku tahu betapa sukarnya nk menjaga hati org.kena mengorbankan diri sendiri.maybe??Aku kena teruskan or stop mcm tu je??klu zmn kecik2 dulu sume org decide kn.klu x puas atie ngn keputusan tersebut.ak msti muncung memanjang je..hahaha..lawak tul.e.trux nye aku bila kenang balik.pernah nangez  dan x nk mkn semata-mata ade budak laki guna gelas ak.gelas warna kuning 2 ade 1 je.cikgu t’paksa pergi ambik gelas kuning  dari budak laki 2 semata-mata nk suruh aku makan.e.trux nye ak.hahaha [zmn tadika]

Tp bagi aku perjalanan masih jauh.buktinya sekarang nie aku kena melalui kehidupan yg bagi aku penuh dgn dugaan dan byk menguji thp keimanan aku.kadang-kadang t’fikir gak.kenapa lah aku bley jadi ‘lurus’ mcmnie.dulu aku x prnah tunduk pada sesiapa pn except family aku.

Tp sekarang nie sudah jauh beza.aku bkn lagi ‘CIK NOR ASLIZAN’ yg dulu.sekarang cno 2 dah kalah.da jd lurus bendul.macam papan kot??haha.salah ke??ikut je apa org suruh buat.apa org cakap.'kerana sayang kuturutkan'.hakikatnya…menyesal ke??x pernah ade istilah menyesal dalam life aku.aku terima dgn redha..hope akan ade ‘harapan’ yg menanti..:)


sampai bila??ntah lah...:)

Cewahhh.jiwang karat..bosan sbnrnye..he..layan je~
post signature

1 cOmment{s}:

.MiN. said...

ouuuuuuuuu........kecik2 cemetot da wat otai,keh3

Post a Comment

thanks ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails