SPECIAL PRICE & SPECIAL DISCOUNT?? HARGA TERMURAH?? Contact Me Now!!!

May 9, 2013

Sabun Gluta Kojic Collagen (3 layer)

Assalamualaikum

hari ni just nak share pengalaman memakai sabun gluta collagen. actually baru 2 minggu try pakai. so far Alhamdulillah. dah nampak perubahan. sebenarnya dalam masa 3 hari dah nampak kesan-kesan positif. tapi depends kepada kulit muka masing-masing. yang paling best dapat kecutkan jerawat. aku pakai 2 hari dah nampak jerawat makin kecut. first try rasa pedih sket kat pipi. tapi lama-lama pakai ok. dah tak pedih. tengok parut jerawat di dahi dah makin berkurangan dan hilang. boleh juga dipakai di badan. syukur.d'samping tu dapat mengurangkangkan kulit b'minyak dan kulit makin cerah. complete!

sebenarnya susah untuk try jenis-jenis sabun macamnie sebab ak pengguna setia olay dan takut kesan sampingan. tp Alhamdulillah. kesan ok. dengan niat nak hilangkan parut jerawat je. tapi berterusan guna.he. if nak jimat lagi. sabun ni boleh potong jadi 3. see? kan da jimat dengan harga hanya RM15 sahaja.


SABUN GLUTA COLLAGEN




saiz gambar di atas adalah 150gram dan sangat jimat :))

yang nie info yang ak dapat d'fb. boleh share :))


KANDUNGAN

GLUTATHIONE, KOJIC, ARBUTIN, LICORICE - AGEN PEMUTIH


MINYAK KELAPA DARA - BAGUS UTK MASALAH KULIT 



VITAMIN E - UTK PARUT

VITAMIN C - MENCEGAH DARI CELA, MERAWAT KULIT, CERAHKAN KULIT
 

COLLAGENC - LEMBABKAN KULIT, AWET MUDA
GLUTA KOJIC KOLAGEN

Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini.. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Rosehips, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.

FUNGSI:

  • mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit lebih tampak cerah, muda & tegang.
  • Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat & kulit berminyak. Perubahan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja
  • Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata
  • Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.
  • Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.
  • Mengatasi masalah melasma .
  • Memudarkan parut jerawat di muka & badan
  • Mencerahkan kulit muka & badan
  • Allergy Tested
  • Hypoallergenic
  • Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti di ketiak dan celah peha.
  • Menegangkan kulit.
  • Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat
  • Anti-ageing
  • Kelebihan VCO yang terdapat dalam sabun ini mampu melembapkan kulit dengan serapan yang cepat.
  • Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan Vitamin C & E.

Bagi wanita yang sudah bersalin,boleh gunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'

CARA GUNA:
1. cuci muka anda dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka @ badan anda sebelum bilas dengan air bersih. Untuk kulit sensitif cukp sekadar 30-60 saat.


*penulis x menjual dah sabun nie. harap maklum. ditulis sekadar perkongsian pengalaman sahaja. jika merasakan kulit tidak berasa sesuai. dinasihatkan supaya berhenti pakai sebab jenis kulit kita berlainan :))
post signature

21 cOmment{s}:

Wawa Hassan said...

macam mana nak order?

Wawa Hassan said...

macam mana nak order?

S a y a T i e r a said...

sabun pe ni kak izan? murah gila! rase nk mkn, gerammm warna dia mcm kuih lapis..

cnOor said...

@Wawa Hassan
sorie for late reply..
if nk order bley je. tgl kan no hp or gtaw detail kat sini np brp.ten sy rep. tapi skrg stok lame da bis. kene tgu yg baru..

cnOor said...

@S a y a T i e r a
nie sabun gluta tiera. if ade mslh jrwt sume. mmg ok sgt pakai sb jrwt mudah kecut. jrwt kat dahi akak da ilang da. lagi 1 dy ade collagen terus.hehe! comei kn sabun nie.he!

Wawa Hassan said...

harganya?

Wawa Hassan said...

harganya?

inni akhafullah said...

boleh tak nak order sekarang..ada stok tak?

cnOor said...

@inni akhafullah
sorie sgt sb x leh nak ambik order skrg. if saye da bley ambik order. saye inform ye? really sorie. stok da bis. thanx for ur concern :))

zaa honey said...

sy pn da guna n jdi tukang jual terus..mmg trbaek sabun ni..:)

cnOor said...

@zaa honey itulah. mmg b'kesan utk kecutkan jrwt sume..

sy pn jual sket2 je. sambilan sambil keje. sbb tu x leh nk fokus sgt jual sabun nie. if lbt pos bt customer t'tgu2 plak. rase b'slh plak :))

Anna Turahim said...

Macam mana nk ode?

Syima Nadz said...

Sorry kak, nak tnye. Saye baru 3 kali pakai sabun ni tapi pakai kat muka jela. Dan kesan dia, kulit muka saya nampak macam kering. Ketara sangat. Kenapa ye?

cnOor said...

@Syima Nadz
akak awl2 pakai pn camtu. kering+pedih. tp lps seminggu Alhamdulillah ok..

tp if sis pakai seminggu n still x ok. stop dulu. maybe kulit x sesuai dgn sabun nie :))

ayaaaaaaaa said...

baru pakai tp kulit jd pedih pedih. Wht should I do? Really need yr help

Anonymous said...

ada stok lagi?

ashafina said...

salam

kenapa bile pakai liang roma mcm terbuka yerk..kalau saya xpakai nmpk xketara sgt...

tapi untuk parut jerawat mmg ada kesan la walaupun baru pakai seminggu..n jerawat pun xnaik byk..

cnOor said...

untuk sesiapa yang pakai dan hasil ok. teruskan ye? tp klu pakai dan rase kulit tak ok mcm pedih ke pe ke. jgn teruskan. sbb kulit kite b'lainan jenis. maybe k'berkesanan pun lain-lain :))

saya pn dah stop gune skrg sbb dah menggunakan produk SHAKLEE sbb mmg b'kesan utk penjagaan lua dan dlm dan utk jangka masa pjg :))

thanx singgah d'blog nie dan bertanyakan byk soalan dan berkongsi pendapat :))

Anonymous said...

sy pun gune.. mmg puashati.. muke jerawat kecik..suke picit2 tingal kesan kecik.. makin lame pudar... pnh stop pakai sabun lain... tp x same dgn gluta ni.. wangi mmg seswai dgn kulit. sy beli sekali sedozen.. lebih jimat.. pakai setahun.. :)

MAZ ONLINE SHOPPE said...

salam kak Izan kalau nak cari alternatif stok utk sbun kuih lapis ni boleh wassap maz ye. 017-5687187. Tq

MAZ ONLINE SHOPPE said...

maaf, blog saya masih under costruction tp bleh refer fb saya, maznah ahmad. Yg da gmbr rice milk cleanser tu. Nk wat dropship pun bleh. Tq

Post a Comment

thanx ◕‿◕✿

Related Posts with Thumbnails